Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rolleri degistik ben de his istemiyom@Cafer Güney bu transfere nedense sıcagim
Aslında Eren kötü futbolcu değil bi ara sinirden bende kötülüyordum ama Trabzonspor'da herhangi bir takım olgusundan bahsedemeyiz bize gelirse çok daha fazla tempo yapabilir oynadığı takımlada alakalı bir durum.Bu herifi hangi maçta izleyip de beğendiniz diyin de biz de izleyelim içimiz soğusun
Çok çok çok çok kötü topçu
Ayrıca sürekli kendini yere atıyor. Bizde o düdükleri alamaz sürekli malca goller yedirir
Eren Trabzonspor'un en kötü topçularından biri. Belki de en kötüsüAslında Eren kötü futbolcu değil bi ara sinirden bende kötülüyordum ama Trabzonspor'da herhangi bir takım olgusundan bahsedemeyiz bize gelirse çok daha fazla tempo yapabilir oynadığı takımlada alakalı bir durum.
Sadece konuşulan rakamlar yüksek 5 m euro yerine 3 olsa tamam derdim ama 2 katı fark var bu durum can sıkıcı yoksa rotasyonda mutlak ihtiyacımız var.
İkili mücadelelerde güçlü, hızı var, temposu iyi aslında çok çalışkan bir futbolcu.
Trabzonspor'da sistemsel uymayabilir ama bize uyma ihtimali daha fazla yinede o bonservisleri etmez.Eren Trabzonspor'un en kötü topçularından biri. Belki de en kötüsü
Hızı var olayı doğru. İkili mücadelelerde rezil bir adam ya faul yapıyor ya da yalandan kendini yere atıyor
Çalışkanlık hususunu bilemeyeceğim git gel yapmıyor diyemem ama hızlı olup git gel yapmayı Jelert Sallai falan da yapıyor
Yetersizoğlu yetersiz
inş uyum meselesidir ama bence kapasite meselesi. neyse göreceğiz bakalımTrabzonspor'da sistemsel uymayabilir ama bize uyma ihtimali daha fazla yinede o bonservisleri etmez.
Sag kanatbek veya sallai yazilacakmis tibet töreye göreYazilmamasi için sebep neymiş
böyle bir şey olursa gülerim sadeceSag kanatbek veya sallai yazilacakmis tibet töreye göre