Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz transfer dönemine sol bek önerilerinizi simdiden alalim arkadaslar.

Okan hoca Berkan’dan sol bek olayından net şekilde vazgeçmiş.

Bu hamleyi gerektiğinde 4’lü oynayabilmek için alternatifim olsun hamlesi gibi gördüm

Geldikten sonra % olarak Barış ve Kerem kadar gelişse gayet iyi bek olur. Çok kafasız bir adama benzemiyor, şu anki haliyle bizde tutunamayacağını bilir ve çalışır diye düşünüyorum.

Gelmeden önce de aşırı soğuk değildim hatta Eren varken milli takım sol bekinde Mert Müldür ile Cenk Özkaçar’ın ne işi var diyordum.

Biz destek vereceğiz o da formanın hakkını verecek, çalışacak, gelişecek artık; dağlara taşlara orta yapmayacak.

TS zaten Kpaşa'dan 3,6 mio EUR verip almıştı bonservisini. Hemen hemen aynı tutara alıyoruz. Daha iyisi olabilirdi elbette.

TS k.pasadan alırken bu herifin potansiyeline para ödedi ilerde 10 + rakam hayal ettiler ..Biz bir bok olmayacağı belli bir adama para ödüyoruz arada çok büyük fark var bence

Eğer Eren'in fizik durumu iyise artık sol bekte problem kalmamıştır.. Jakobs 3-4 maç oynar sonra 1-2 hafta yatar bu şekilde dönüşümlü idare ederler.. Yapacak birşey yok..

TS küme düşme potasındaydı zor toparladı. Çok acımasız olmayın.
Geçen sene de kötüydü ben iyi maçını izlemedim. Cuesta için falan konuşmuyorum cunku zlemedim ve hatta bence çok iyi futbolcu çıkacak.ama elmalı ne yazık ki çok izledim..inşallah yanılırım ne diyimm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt