Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.424
- 7.266
- 1.298
Kötü oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende bilmiyorum sarisin iskandinav bir forvet oldugu icin istiyorum bende
Aslan gibi maşallah.
Sırtı dönük oynuyor, takım oyuncusu, ceza sahası içinde iyi
Botheim fırsat transferi. 7,5m bonservis verilmiş adamı bonservis vermeden alma imkanın var ve ileride geri dönüşü mümkünGene orta saha kara delik gibi açıkken önce defans ve forvet transfer etmiş olacağız biterse transferi. Bizde böyle seviyoruz yapacak bişey yok.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alınmasına itirazım yok aynı kaliteyi orta sahayada beklemekteyim daha doğrusu bu vakte kadar os için kalitesi tartışılmayacak biri ile anlaşılmasını isterdim renktaş.Botheim fırsat transferi. 7,5m bonservis verilmiş adamı bonservis vermeden alma imkanın var ve ileride geri dönüşü mümkün
Botheim daha oturaklı bir topçu bence.Jörgen Strand Larsen daha iyi degil mi bundan?
Larsen topla gidebiliyor o bakimdan daha tarz olarak sevdigim bir oyuncu.Botheim daha oturaklı bir topçu bence.
![]()
Elmander'in daha pasör hali tabi elmander gibi gelişmiş degil ama yasi genç onun seviyesine çıkabilir hatta gecebilirde o potansiyel var.Begenmeyenler de var ondan merak ettim. Neyi iyi yapar, neyi iyi yapamaz bunlari ogrenmek isterim tabi ki takip edenler var mi bilmiyorum.
Oyun bilgisi ve pasorluk farki var. Mohammed futbol bilgisi 0 adamda ama acayip bir fiziksel gücü var botheim'de o kadar fiziksel güç yok ama pasörlügu ve oyun bilgisi üstün mohamedden.mohammed ile botheim arasında tarz farkı var mı