Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.699
- 94.819
- 4.978
Gelirse Haaland gölgesinde kaldı hep deriz
Parçalıyı giyerse; Haaland getir götürünü yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben böyle videoları daha çok seviyom reisbu editleri kim yapıyor... yapılmış edite çak pop şarkı ... berbat ya
biraz sipker gol sesi falan olur işin içinde.
Hangi cocugu1 hafta icinde bu cocugu aciklariz diye dusunuyorum
estağfurullah kekoluk falan değil yav olay - biraz maç sesi olsun gol sesi olsun , yapıştırıp geçmiş şarkıyı. Yarım yamalak iş.Ben böyle videoları daha çok seviyom reisAz Biraz Kek0luk var bende
![]()
Yok yok ben de var az biraz ondanestağfurullah kekoluk falan değil yav olay - biraz maç sesi olsun gol sesi olsun , yapıştırıp geçmiş şarkıyı. Yarım yamalak iş.
keko demişken bizim keko yaşıyor mu?Ben böyle videoları daha çok seviyom reisAz Biraz Kek0luk var bende
![]()
Dur bakim napıyomuş yazayımkeko demişken bizim keko yaşıyor mu?
@Berke Karabacak mikeko demişken bizim keko yaşıyor mu?
yok başka biri
adamı bataklıktan çıkarıyorlar sankiHep duyarım ama şu kolları henüz göremedikk
Gelmezse banGeldi gozuyle bakiyorum. @Murat Durmaz renktasin muleka hasretini bir nebze olsun dindirir ins performansiyla
Muleka'nın yerini doldurmazGeldi gozuyle bakiyorum. @Murat Durmaz renktasin muleka hasretini bir nebze olsun dindirir ins performansiyla
Herif gozumuzun onundeydi. Burnley yapti... firsatlari degerlendiremiyoruzMuleka'nın yerini doldurmaz![]()
14 Maç 12 Gol 5 Asist yapan oyuncuya da 4 milyon euro verilir..Herif gozumuzun onundeydi. Burnley yapti... firsatlari degerlendiremiyoruz
verilir abi sen de olmazsa bile alıcı bulursun belcikada yası kucuk. çok geç hareket ediyor bizimkiler14 Maç 12 Gol 5 Asist yapan oyuncuya da 4 milyon euro verilir..
Shorlot gelsin bize onu istiyorumverilir abi sen de olmazsa bile alıcı bulursun belcikada yası kucuk. çok geç hareket ediyor bizimkiler
Oyuncu Beşiktaş'tan 400 bin euro maaş istemiş.Primlerle 1,6 milyon euroyu buluyomuş.A Spor'a göre.Maaş konusu da güzel eğer doğruysa..verilir abi sen de olmazsa bile alıcı bulursun belcikada yası kucuk. çok geç hareket ediyor bizimkiler