Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçımızı burada da Atilla Karaoğlan üçlüsü yönetiyor şerefsiz oğlu şerefsizler. 2.37 kala Bost’a komedi faul çıktı. Son saniyede ribaundu aldık faul yaptılar bize çalmadılar. Uzadı maç.

Ekrem memnunu hala koç olarak tutarak. bu takıma yazık ediliyor.

Kulüpte birkaç senedir ciddi bir aksiyon alamama durumu var transfer lazım olur yapmazlar hoca değişikliği gerekir sözleşme uzatırlar bugün en basit anadolu takımı bile üç mağlubiyet alsın dördüncüye yollar hocayı bizim hocalar iki ay maç kazanmasın ki olmuşluğu var hoca ne ayak diye soran çıkmaz.

Son düzenleme:
Bu Kerem Tunçeri ne işe yarıyor biz bu gidişatı ta ne zaman anladık, bunlar ne yapıyordu bunca zamandır.Erden bey paralarınıza yazık oluyor, bari siz el atın.

Bazi arkadaslar küçümsüyor ama Euroleague bittigi an bu kupa tek kalacakti ve 2022 sampiyonu Galatasaray yazacakti. Şu kupayi cok rahat alirdik. Gercekten üzüldüm yaw.
Ve hicbir zengin Galatasaray'i sevmiyor. O kadar zengin var ve bütceyi + 1 milyon yapsak cok rahat alirdik. Yonetimi soylemeye gerek yok. Hiç ugrasmadilar bile

Bazi arkadaslar küçümsüyor ama Euroleague bittigi an bu kupa tek kalacakti ve 2022 sampiyonu Galatasaray yazacakti. Şu kupayi cok rahat alirdik. Gercekten üzüldüm yaw.
Ve hicbir zengin Galatasaray'i sevmiyor. O kadar zengin var ve bütceyi + 1 milyon yapsak cok rahat alirdik. Yonetimi soylemeye gerek yok. Hiç ugrasmadilar bile
Renktaş katılıyorum da bu kadro zaten Clnin en büyük favorisiydi.Bu sene almalıydık yani.Yazık oldu...

1996-2005 panathinaikos athens juniors, koc
2005-2012 panathinaikos athens, asistan koc
2013-2014 banvit bandirma, asistan koc
2014- cska moscow, asistan koc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt