Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpte birkaç senedir ciddi bir aksiyon alamama durumu var transfer lazım olur yapmazlar hoca değişikliği gerekir sözleşme uzatırlar bugün en basit anadolu takımı bile üç mağlubiyet alsın dördüncüye yollar hocayı bizim hocalar iki ay maç kazanmasın ki olmuşluğu var hoca ne ayak diye soran çıkmaz.
Hoca Galatasaray’ın çocuğuysa, parasızlıktan şikayet etmiyorsa, oyuncuların paraları ödenmediğinde hadi aslanlar, hadi kaplanlar ile oynatmaya çalışıyorsa, transfer diye diretmiyorsa yönetim niye hoca yollasınki? İşlerine geliyor onların da.

🔫

DrF7cmQX4AIyhBK

Hoca Galatasaray’ın çocuğuysa, parasızlıktan şikayet etmiyorsa, oyuncuların paraları ödenmediğinde hadi aslanlar, hadi kaplanlar ile oynatmaya çalışıyorsa, transfer diye diretmiyorsa yönetim niye hoca yollasınki? İşlerine geliyor onların da.
Net öyle en basitinden Ergin Hoca niye gitti adam bütçe istiyor şampiyonluğa oynamak istiyor bizimkiler ceplerinden az para çıksın sponsor arama zahmetleri de yok zaten gelen hoca ses çıkarmasın idare etsin yeter diye bakıyorlar.

Net öyle en basitinden Ergin Hoca niye gitti adam bütçe istiyor şampiyonluğa oynamak istiyor bizimkiler ceplerinden az para çıksın sponsor arama zahmetleri de yok zaten gelen hoca ses çıkarmasın idare etsin yeter diye bakıyorlar.

Torrent’in bile seçilmesinin nedeni o. Aman devre arasında ciddi bütçe, iyi transferler isteyecek hoca getirmeyelim, başımızı belaya sokmayalım.

Hoca güzel adam geçen sene gelmese küme düşmüştük muhtemelen kendisi de devam için ısrarcı olmamıştır.

Futbolda sürekli anadolu takımlarını gezen hocalar var basketbolunda aşağı kalır yanı yok birkaç alternatif işte Ergin Hoca, Ufuk Hoca vs. onlarda şimdilik mümkün değil zaten. Senelerdir yerli coachları döndürüp duruyoruz Halil Üner falan 8 defa geldi gitti Galatasaray artık yabancı coach getirmekten çekinmemeli.

Hoca güzel adam geçen sene gelmese küme düşmüştük muhtemelen kendisi de devam için ısrarcı olmamıştır.

Futbolda sürekli anadolu takımlarını gezen hocalar var basketbolunda aşağı kalır yanı yok birkaç alternatif işte Ergin Hoca, Ufuk Hoca vs. onlarda şimdilik mümkün değil zaten. Senelerdir yerli coachları döndürüp duruyoruz Halil Üner falan 8 defa geldi gitti Galatasaray artık yabancı coach getirmekten çekinmemeli.

Ben yıllardır Selçuk Ernak yazarım. Şu anda boşta olsa yine isterdim ama Daçka’dan getiremeyiz şu anda. Oyuncu havuzu çok geniş, teknik taktik bilgisi yeterli. Hırslı da adam aslında arkasında sağlam taraftar desteği olan bir takımda acayip işler yapabilir diye düşünüyorum hep.

Yabancı da olur ama. Zamanında Banvit’in getirdiği Filipovski gibi bir adam getirsek keşke.

Kovuldu sanip sasirmistim zati. Istifa etmese rahat 5 sene kimse kendisine dokunmazdı. Öyle bir kulubuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt