Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
nereme vurursunNet harcarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereme vurursunNet harcarım.
Meme uclarinanereme vurursun
Burnunu kırmak isterim.nereme vurursun
Sadece pivotta kurtarmaz. Pivot + dış şutu çok iyi- oyun görüşü iyi bir kısa lazım. Dış şutu olan kısa bir skorer, Dee Bost ve Ennis'in de performansını arttırır. Angolo- Morgan ikilisi takıma sadece zarar veriyor onlar yerine bahsedilen ihtiyaçları karşılayacak bir oyuncu gelirse takım ciddi anlamda çok daha iyi olur. Floyd sakatlanmamış olsa şu an en az 2 tane daha fazla galibiyetimiz vardı Floyd ile hücumda sorunlar belki devam ederdi ama en azında ribaund ve savunma konusunda daha iyi olurduk. Morgan hiç bir yerde yok.Bu galibiyet biraz nefes aldırdı bize.Yine de sıkıntımız büyük acilen pivot almamız gerekiyor.Floyd dönse bile bir şey değişmez.Morgan ve angola'dan da kurtulmamız lazım hala Kasım ayındayız BCL'yi kaybetmeyelim
Futbolda büyük bir hataları olduğunu sanmıyorum, belki bir kaç transfer hataları olabilir ama bu kadar kısa sürede bence yapabileceklerinin iyisini yaptılar. Morgan atletizm katsın diye değil aslında daha yaratıcılık ve skor yapsın diye alındı ama o sakatlıklardan sonra büyük riskti ve risk elimizde patladı. Bütçe olarak dolar bazında ciddi bir artış olmadı diye biliyorum.Takıma 2 tane atletizm katsın diye oyuncu alınmış. Biri Angola diğeri Raymar Morgan.. Bu 2 oyuncu (oyuncu demeye dilim varmıyor) ölmüş gömmeyi unutmuşlar. Özellikle angola denen oyuncu ömrü hayatımda bu kadar bomboş bir oyuncu görmedim. Neye dayanarak alındı? Ne gördülerde aldılar ? Merak konusu..
Morgan'ı alacağımıza David Kravish'i kadroda tutsaydık yeminle şu an 3 galibiyet fazlamız vardı. Geçen seneden daha yüksek bütçemiz olmasına rağmen rezalet kadro kurulmuş. Sorumlular hesap vermeli. Futbol yetmiyormuş gibi basketbolda da sinir uçlarımızla oynuyorlar.
Futbolda hakemlerin doğramasına sessiz kalmaları ve yunus ile kerem'e güvenerek yola çıkmaları konusunda hataları var. O konuda sinir uçlarımızla oynuyorlar. Morgan skor yapsın diye alındıysa Kravish daha faydalıydı morgan'dan.. Son dönemde de performansını artırmıştı hatta. Neden kadroda düşünülmedi soru işareti. Ayrıca bütün yük De Bost üzerine yıkılmış resmen. Arada bir Ennis ortaya çıkıp sazı eline alıyor ama net bir guard olmadığı için bir işe yaramıyor. Çok acil Atletik ve güçlü bitiriciliği olan bir pivot ve de bost'un yanına skorer guard alınmalı. Melo tarzı.Futbolda bir hataları olduğunu sanmıyorum. Morgan atletizm katsın diye değil aslında daha yaratıcılık ve skor yapsın diye alındı ama o sakatlıklardan sonra büyük riskti ve risk elimizde patladı. Bütçe olarak dolar bazında ciddi bir artış olmadı diye biliyorum.
Basket konusunda dediklerine katılıyorum. Sakatlanmadan önceki Morgon'u düşündüler ama patladılar bariz. Futbol konusunda ise tam olarak katılmıyorum hakemler konusunda sessiz kalmadılar bence. Kerem ve Yunus'a güvenmeleri de gayet anlaşılabilir ki Rashica'yı da aldılar kanata tam olarak güvenmediler ama yabancı sınırı bir noktada ellerini bağlıyor. Futbolda en büyük hataları kadronun geç oluşması aslında oyuncular birbirleri ile kamp yapmadı gibi bir şey ama bunda da geçerli mazeretleri var. Seneye bu mazeretleri yok mesela yine bu kadar geç kalırlarsa ciddi eleştiri alırlar.Futbolda hakemlerin doğramasına sessiz kalmaları ve yunus ile kerem'e güvenerek yola çıkmaları konusunda hataları var. O konuda sinir uçlarımızla oynuyorlar. Morgan skor yapsın diye alındıysa Kravish daha faydalıydı morgan'dan.. Son dönemde de performansını artırmıştı hatta. Neden kadroda düşünülmedi soru işareti. Ayrıca bütün yük De Bost üzerine yıkılmış resmen. Arada bir Ennis ortaya çıkıp sazı eline alıyor ama net bir guard olmadığı için bir işe yaramıyor. Çok acil Atletik ve güçlü bitiriciliği olan bir pivot ve de bost'un yanına skorer guard alınmalı. Melo tarzı.