Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız baskette GS'ye Ronaldo ayarında biri önerildi benzer yaşlarda falan demiş. Carmelo Antony diyorlar 38 yaşında kulüpsüz ama bu adamın sakatlık sorunları yok muydu? Sağlıklı olacağını düşünmediğim için yararı olmaz ama Carmelo Antony'i GS formasıyla görmekte güzel olurdu be. Sallama haberdir bu arada.

Eyüp Yıldız baskette GS'ye Ronaldo ayarında biri önerildi benzer yaşlarda falan demiş. Carmelo Antony diyorlar 38 yaşında kulüpsüz ama bu adamın sakatlık sorunları yok muydu? Sağlıklı olacağını düşünmediğim için yararı olmaz ama Carmelo Antony'i GS formasıyla görmekte güzel olurdu be. Sallama haberdir bu arada.
Carmelo gelmez türkiye'ye acayip egoist bir adam kariyerini düşük gostermez ama howard olabilir şu an klupsuz o da ve vurdumduymaz bir adam yarim sezon oynamaya gelebilir. Hem pivot ihtiyacımız olduğu biliniyorken daha mantıklı öneri olur.

Carmelo gelmez türkiye'ye acayip egoist bir adam kariyerini düşük gostermez ama howard olabilir şu an klupsuz o da ve vurdumduymaz bir adam yarim sezon oynamaya gelebilir. Hem pivot ihtiyacımız olduğu biliniyorken daha mantıklı öneri olur.
Tayvan ligine gidecekti.
Howard zaten orada oynuyor.

Tyrus biraderimle beraber geçen seneki 3 kısalı düzene geri döndük aynı çıkışı beklemiyorum tabi kalite bariz düştü neticede. Elleri değişmişken bir adette pivot bulalım Floyd iyi herif olsa da 30 dakika sahada kalacak adam değil.

Yakıştı. Gelir mi, meçhul.
20221118_224706.webp

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan ben çocuktum denverda carmeloyu izliyordum, eşşek kadar oldum adam hala bırakmadı. Helal olsun valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt