- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.327
- 2.973
Dee Bost son 1.5 ay takımı büyük sattı kulüp mızmızlandığını gördüğü an salsaydı keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine adam bulamayız diye istemedim ben. Yaptıkları transferler ortada yavGeçen sene sonunda herkes Bost gitmesin diye ağlarken ben de yazdım Mete de yazdı arkasından ağlanacak adam değil diye. Bu kadar tavize bile gerek yoktu, bak şurdan sg deyip yollayacaktık.
Basketbolda düşük bütçeli orta sıra takımıysan yeri dolmayacak oyuncun yoktur. Sanki elimizde Clyburn var da yeri dolmayacak. Parayı doğru kullan yeter. Menajerlerin kucağına oturursan aynı pozisyon için yılda 3 oyuncu getirirsin, göndermek için tazminat ödersin falan o dandik 3 oyuncu sana 1 tane iyi oyuncudan 2 kat fazlaya mal olur.Yerine adam bulamayız diye istemedim ben. Yaptıkları transferler ortada yav
komutanım sıkıntılı mısınız bu aralarMalaga 22 fark atmış aekya.
Biz içerdeki kalan 2 maçı alıp dışarda da aek ile limoges'dan birini alırsak 4 g 2 m 2.liğe yeter bence. Yalnız Aek'yı içerde daha farklı yenmemiz lazım dışarda yenileceksek.
Serg benden boş alıntı yapma canımkomutanım sıkıntılı mısınız bu aralar
ciddiydim,artık ilgilenmiyorum sizinle.küstüm,kib bySerg benden boş alıntı yapma canım
Emilia taraftarıyla kapışmışlar 3 maç cezaları var oradan.Bu sezon AEK özetlerin de seyircisiz oynadıklarını görüyorum. Cezaları mı var? @Mete Temiz
Bizim maça denk geliyor mu üstatEmilia taraftarıyla kapışmışlar 3 maç cezaları var oradan.