Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene sonunda herkes Bost gitmesin diye ağlarken ben de yazdım Mete de yazdı arkasından ağlanacak adam değil diye. Bu kadar tavize bile gerek yoktu, bak şurdan sg deyip yollayacaktık.
Yerine adam bulamayız diye istemedim ben. Yaptıkları transferler ortada yav

Yerine adam bulamayız diye istemedim ben. Yaptıkları transferler ortada yav
Basketbolda düşük bütçeli orta sıra takımıysan yeri dolmayacak oyuncun yoktur. Sanki elimizde Clyburn var da yeri dolmayacak. Parayı doğru kullan yeter. Menajerlerin kucağına oturursan aynı pozisyon için yılda 3 oyuncu getirirsin, göndermek için tazminat ödersin falan o dandik 3 oyuncu sana 1 tane iyi oyuncudan 2 kat fazlaya mal olur.

Yollasınlar beni Abd’ye New Orleans’ın arka sokaklarındakinpotalarda basketbol oynayanlardan bile 20 tane Dee Bost bulurum. Aylık 3.000 dolara da oynarlar.

Malaga 22 fark atmış aekya.

Biz içerdeki kalan 2 maçı alıp dışarda da aek ile limoges'dan birini alırsak 4 g 2 m 2.liğe yeter bence. Yalnız Aek'yı içerde daha farklı yenmemiz lazım dışarda yenileceksek.

Malaga 22 fark atmış aekya.

Biz içerdeki kalan 2 maçı alıp dışarda da aek ile limoges'dan birini alırsak 4 g 2 m 2.liğe yeter bence. Yalnız Aek'yı içerde daha farklı yenmemiz lazım dışarda yenileceksek.
komutanım sıkıntılı mısınız bu aralar

Tyrique Jones bize gelmez mi.? Bugün özetlerde izledim de herif paramparça ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt