- 20 Haziran 2011
- 60.797
- 69.076
- 4.758
Muhim ve alkislanmasi gereken 1 mucadele idibu takıma daha ekstra 5 kuruş harcanmaz. 1-2 yeri değil tüm yabancıları patates. düşerse de düşsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhim ve alkislanmasi gereken 1 mucadele idibu takıma daha ekstra 5 kuruş harcanmaz. 1-2 yeri değil tüm yabancıları patates. düşerse de düşsün
Bu maç berabere durumuna gelse bile kazanamayız yeteneksiz heriflerle doldurulmuş.
Geçen Pektim maçında söylemiştim değişen bir şey yok takımda ciddi kalite eksikliği var çoğu maçı savunmamızla kazanırız bu ligde hücum-hücum denersek muhtemelen küme düşeriz.Fark 3 son hücum bizde ama şu alır kesin 3’lük atar diyeceğimiz hiçbir oyuncu yok.
Radeburg ve yeboahi anladım bunlar kazma.5 yabancı toplam 19 sayı atmış neyin hesabını yapıyoruz ki transferi belli menajerler üstünden döndürürsen böyle oluyor.
Takımdaki hiçbir yabancı geçmişinde ana rolde olmadı hepsi yan parça bunların öyle Melo gibi Bost gibi sorumluluk almalarını bekleme biraz baskı yedikleri maçta hepsi saklanırlar böyle. Belki Martin potansiyeli sebebiyle tutulur geri kalan hepsini şutlardım geç olmadan.Radeburg ve yeboahi anladım bunlar kazma.
Bu Walden denen herif çok komik. Adam topu 2 kere sektirip yanındaki adama topu veriyor. Hiç de sut kullanmıyor. Ben hayatımda böyle oyuncu gormedim
Abi arada şutta atarsın ya. Adam yanındakine topu bırakıp gidiyor. Geçen maçta türk oyuncu bunla dalga gecmistiTakımdaki hiçbir yabancı geçmişinde ana rolde olmadı hepsi yan parça bunların öyle Melo gibi Bost gibi sorumluluk almalarını bekleme biraz baskı yedikleri maçta hepsi saklanırlar böyle. Belki Martin potansiyeli sebebiyle tutulur geri kalan hepsini şutlardım geç olmadan.
Aliağa Petkim maçında son 12sn kala arada 2 sayı varken ki şut tercihi de korkunçtu.Abi arada şutta atarsın ya. Adam yanındakine topu bırakıp gidiyor. Geçen maçta türk oyuncu bunla dalga gecmisti
Reziilik.yabancıların attığı sayı 6, yerlilerin 29. böyle takım mı kurulur envai çeşit kazma mevcut