Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
. Yerliler iyi oynuyor bence yoksa küme duserdik

hocamızı da malulen emekli edelim bi zahmet. savunma takımı diye kurdu savunma yok, yabancıların basketten haberi yok. 1-2 köklü değişiklik şart 2-3 haftalık lale devri için

Yabancıların kalite:

Fatih Solak, Asım Pars, Soner Şentürk seviyesi.

5 yabancı toplam 19 sayı atmış neyin hesabını yapıyoruz ki transferi belli menajerler üstünden döndürürsen böyle oluyor.

5 yabancı toplam 19 sayı atmış neyin hesabını yapıyoruz ki transferi belli menajerler üstünden döndürürsen böyle oluyor.
Radeburg ve yeboahi anladım bunlar kazma.

Bu Walden denen herif çok komik. Adam topu 2 kere sektirip yanındaki adama topu veriyor. Hiç de sut kullanmıyor. Ben hayatımda böyle oyuncu gormedim

Radeburg ve yeboahi anladım bunlar kazma.

Bu Walden denen herif çok komik. Adam topu 2 kere sektirip yanındaki adama topu veriyor. Hiç de sut kullanmıyor. Ben hayatımda böyle oyuncu gormedim
Takımdaki hiçbir yabancı geçmişinde ana rolde olmadı hepsi yan parça bunların öyle Melo gibi Bost gibi sorumluluk almalarını bekleme biraz baskı yedikleri maçta hepsi saklanırlar böyle. Belki Martin potansiyeli sebebiyle tutulur geri kalan hepsini şutlardım geç olmadan.

Takımdaki hiçbir yabancı geçmişinde ana rolde olmadı hepsi yan parça bunların öyle Melo gibi Bost gibi sorumluluk almalarını bekleme biraz baskı yedikleri maçta hepsi saklanırlar böyle. Belki Martin potansiyeli sebebiyle tutulur geri kalan hepsini şutlardım geç olmadan.
Abi arada şutta atarsın ya. Adam yanındakine topu bırakıp gidiyor. Geçen maçta türk oyuncu bunla dalga gecmisti

Abi arada şutta atarsın ya. Adam yanındakine topu bırakıp gidiyor. Geçen maçta türk oyuncu bunla dalga gecmisti
Aliağa Petkim maçında son 12sn kala arada 2 sayı varken ki şut tercihi de korkunçtu.

Dün Walden ne içeri ne dışarı hiçbir şekilde sorumluluk almadı ya da alamadı. Melo-Bost-Canaan'dan biri bile olsa maçın rengini değiştirebilirdik dün.

Fb'nin birçok sayısında belli bir organizasyon görülüyor ama bizde genelde zorlama sayılar atıldı. Bu arada 3.çeyrek ortalarına kadar çok dirençli bir savunma yaptık onu da söylemek lazım, atamayınca birşey değiştirmedi tabi.

yabancıların attığı sayı 6, yerlilerin 29. böyle takım mı kurulur envai çeşit kazma mevcut
Reziilik.
Şu dakikaya kadar su kadroyu kuran adamin işine çoktan son verilmişti.Ama bizim basimizdakilerin umrunda değil.
Futbolda ve basketbolda transferde yapılan hatalar plansizlik yonetime çok ciddi eksi yaziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt