JW tarz olarak hücumda Zach Auguste'un kopyası, savunmada undersize olmasına rağmen enerjisi atletizmi ile bu açığını kapayan bir pivot, Nba de kalıcı olamamasının sebebi klasik 5 numara olarak kısa kalması, günümüzün gereksinimi mobil combo uzun olarakta dış şutunun yetersiz, topu yere vurabilme özelliklerinin yetersiz olması onu sistem dışı bıraktı.
Şahsi yorumuma geçecek olursak net iyi transfer, eğer kolejdeki gibi dış şutta sokarsa çok üst seviye olur zaten, Hücumda Auguste savunmada Hines moduna girdiğinde taraftarı yerinden kaldırır, eğer maçlar seyircili oynanırsa seyircinin en sevdiği unutamadığı isim olur. Şimdi eksik parça 3-4-5 te süre alabilen çok yönlü bir oyuncu bulmakta(Whittington tarzı, hala bir takımla da anlaşamadı) bulursak ve tutarsa o zaman Efes düşünsün.
Bu arada Whittington olurda EL'den bir takımla anlaşamayıp bize kalırsa tadından yenmez. Özellikle Hamilton daha sahne almadı ve potansiyelinin o bile farkında değil hükmettiği zaman herkes oyunumuza hayran kalacak yan parçalar Hunter - Motum - Yiğit - Macon özellikle onun yarattığı alan sayesinde boş üçlükleri peynir ekmek gibi atacak, Macon Avrupa'ya ne kadar uygun bir skorer olduğunu kanıtlayacak, Williams atletizmi, hırs ile çemberin muhafızı olacak vs vs vs lannnnn bu sene seyircili olmalı şöyle kolej takımı gibi kurulan senelere bayılıyorum bu sene de Ertuğrul Erdoğanın son iki takımı ve Hite-Dee-Owens-Gains'li takım gibi zevkten dört köşe maçlar izletecekler, Deplesmanlarda arada zorlanacak olsalarda seyircisi önünde böyle patlayıcı gücü olan takımlar yenilmezler işi show a dökerler.
Hamilton - Barış
Macon - Yiğit
Hunter - Göksenin - Caner
Motum - XXXX - Ayberk
Williams - Berke