Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.612
- 109.451
- 4.878
Şey mi dostum. Yine yanginlar yine ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şey mi dostum. Yine yanginlar yine ben
şaka mı abi ne kenanı yaw
Karşıyaka’ya gitmiş.dün hashtag açmışlar. yerlileri kaçırdık diye epey sinirlenmiş milletBurakcan Yıldızlı’ya sallıyordum onu bile alamamışızKarşıyaka’ya gitmiş.
Blackmon
Kerem Tunçeri ve o bahsi geçen menajerle zaten anlaşılmıştı. Erden Timur'un ve şube için belirlenen yöneticinin rahatsızlığı sebebiyle geçikti sanırım.bari banvit'in genel menajerini alsaydık, turnayı gözünden vurdurtacak yabancılar getirirdi. nef para verse 4, vermezse 2 milyon bütçe olacak, aş'den ayrılınca ülker gibi milyon dolarlarla oynayacak halimiz yok. yerli oyuncuları kaptırdınız, bari menajeri kaçırmayın da şubede bi spor aklı olsun.
Baskette öncelik bütçeyi direk yükseltmek değil de salon olmalı kendi salonumuz olunca bütçe zaten yükselecektir.8 - 10 milyon olacak hic soylenmedi.
Neyse, gsbasketi okudum. Sadece oyuncu maas butcesi 2 - 2.5 milyon dolar olacakmis. Coach ve ekibi ile diger masraflar dahil degil. Yine de cok az ama 1 sene idarelik olabilir.
Bjk'den Sadik icin 250 bin dolar civari bonservis onermisiz ama yok diyen de var. Oyuncu nasil bilmiyorum ama oradan Furkan Haltali'yi isterdim. Eger 2.5 olayi gercekse
500 + 500 bine takimin dinamosu ve lideri olacak 2 tane yabanci alirdim. Yerlilere toplam 500 bin gitse kalan 1 milyon ile 4 veya 5 tane Americali alirdim.
Salon konusunda umudum yokBaskette öncelik bütçeyi direk yükseltmek değil de salon olmalı kendi salonumuz olunca bütçe zaten yükselecektir.