Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw kapatin basket subesini, bi getirisi yok, hep zarar cok gereksiz, kral basket izlemek isteyen nba seyretsin

Önceki yönetimin her hareketi batıyordu ama en rahatsız olduğum konu basketbol ve voleybol şubelerini yüz üstü bırakmalarıydı. Eğer onlardan hiçbir farkları olmayacaksa koltuğu işgal etmelerinin lüzumu yok. Hayır bir de önemsiz görülen bu branşları bile idare edemeyen adamlardan devasa bütçeli futbolu iyi yönetmesini bekliyoruz. Galatasaray'ın her branşı için aynı aidiyeti hissetmeyen adamlara nasıl güvenelim.

Alo Burak konusunda maalesef haklı çıkıyoruz.Tam bir 🎈 olduğunu kabul edelim.

bari banvit'in genel menajerini alsaydık, turnayı gözünden vurdurtacak yabancılar getirirdi. nef para verse 4, vermezse 2 milyon bütçe olacak, aş'den ayrılınca ülker gibi milyon dolarlarla oynayacak halimiz yok. yerli oyuncuları kaptırdınız, bari menajeri kaçırmayın da şubede bi spor aklı olsun.

Baskette bütçe artması için ilk önce AŞ olması lazım AŞ için genel kurul olması gerekir geçtiğimiz yılların ertelenmiş mali genel kurulu Ağustos sonunda olacak galiba Basketbol AŞ ve otel ile ilgili o zaman bazı maddelerde olacaktır. Bu sene basketbolun yeni yapısının kurulma senesi olacak. Birde umarım bu sezon basketbol salonu inşaatı başlar Kemerburgaz ile birlikte.

bari banvit'in genel menajerini alsaydık, turnayı gözünden vurdurtacak yabancılar getirirdi. nef para verse 4, vermezse 2 milyon bütçe olacak, aş'den ayrılınca ülker gibi milyon dolarlarla oynayacak halimiz yok. yerli oyuncuları kaptırdınız, bari menajeri kaçırmayın da şubede bi spor aklı olsun.
Kerem Tunçeri ve o bahsi geçen menajerle zaten anlaşılmıştı. Erden Timur'un ve şube için belirlenen yöneticinin rahatsızlığı sebebiyle geçikti sanırım.

bu NEFçinin çok parası var mı
hadi bu sene 2 diyelim seneye fln artıracak mı
bu aş işi bana göre yaş

8 - 10 milyon olacak hic soylenmedi.
Neyse, gsbasketi okudum. Sadece oyuncu maas butcesi 2 - 2.5 milyon dolar olacakmis. Coach ve ekibi ile diger masraflar dahil degil. Yine de cok az ama 1 sene idarelik olabilir.
Bjk'den Sadik icin 250 bin dolar civari bonservis onermisiz ama yok diyen de var. Oyuncu nasil bilmiyorum ama oradan Furkan Haltali'yi isterdim. Eger 2.5 olayi gercekse
500 + 500 bine takimin dinamosu ve lideri olacak 2 tane yabanci alirdim. Yerlilere toplam 500 bin gitse kalan 1 milyon ile 4 veya 5 tane Americali alirdim.

8 - 10 milyon olacak hic soylenmedi.
Neyse, gsbasketi okudum. Sadece oyuncu maas butcesi 2 - 2.5 milyon dolar olacakmis. Coach ve ekibi ile diger masraflar dahil degil. Yine de cok az ama 1 sene idarelik olabilir.
Bjk'den Sadik icin 250 bin dolar civari bonservis onermisiz ama yok diyen de var. Oyuncu nasil bilmiyorum ama oradan Furkan Haltali'yi isterdim. Eger 2.5 olayi gercekse
500 + 500 bine takimin dinamosu ve lideri olacak 2 tane yabanci alirdim. Yerlilere toplam 500 bin gitse kalan 1 milyon ile 4 veya 5 tane Americali alirdim.
Baskette öncelik bütçeyi direk yükseltmek değil de salon olmalı kendi salonumuz olunca bütçe zaten yükselecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt