- 6 Eylül 2014
- 93.474
- 64.320
- 4.608
Bost bizim en iyimiz.Usher > bost
Usher denen herifi angola hiyari yildiz yapti. O varken costu herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bost bizim en iyimiz.Usher > bost
Adamlarin zencisi ribaundlarda ezdi bizi. Hala hummer filan aliyor bunlarYeteneksiz oyuncu grubunu savunma takımı kurduk diye kakalamışlar bize. Zaten üç kuruşa kadro kuruyoruz iki tane hoplayıp zıplayan adam alsalardı keşke.
Ohaaa. Bir periyotta sadece 3 sayı atmak ne demek?bu rezilliğin hesabını kim verecek???
![]()
Sahada izleyecek adam yok bildiğin düz takımız geçen senenin sinerjisi gitti bende bir daha bu kadar adamı da tribüne zor toplarlar.Adamlarin zencisi ribaundlarda ezdi bizi. Hala hummer filan aliyor bunlar
gerekliKume düşeriz.
Futbol dışı butun branşlar kapatılmalı.gerekli
Meloya laf ettin sana angola malozunu verdiler
Angola denen hiyar caylak usheri yildiz yapti. Sinirlerim tepeme cikti. Adam ne sayi atiyor ne defans yapiyor. Vitaminsizin teki.Pana Bacon transferinden sonra Andrews’e yol verecekmiş. Geçen sene çok iyi performans görtermişti Bursaspor’da. İyi atıcı. Angola’yı yollayıp Andrews’e çökelim. Bost’u da daha çok dinlendiririz. Hummer geldiğine göre Morgan’ı da yollayıp pota altını karartacak bir adam alalım. Alex Tyus geçen sene Karşıyaka’ya gelmişti, boştaysa en kötü Tyus gelsin. Arada 2-3 blok izleriz.
Sene başında Morgan ve Colariao sakatlık sorunu yaşadılar, KSK’deli Morgan veya Banvitteki, Maccabide 2-3 sene önceki Colariao olmayabilirler demiştim nitekim o dönemlerine göre fersah fersah gerideler. Colariao iyi durumda olsa zaten iyi kötü Euroleague’de devam bile edebilirdi belki, o yüzden onda alınan riski bir nebze anlayabilirim de Morgan’daki risk çok gereksiz oldu.Angola denen hiyar caylak usheri yildiz yapti. Sinitlerim tepeme cikti. Adam ne sayi atiyor ne defans yapiyor. Vitaminsizin teki.
Dedigin gibi yapmaliyiz. Iyi bi sutor ve pota karartan 5 no.
Clarioda gitse olur o da bal yapmayan ari gibi
Ben bu angolayi eski oyuncumuz bonus kafa webse benzettim. Su an bizim ligde oynuyor sanirim. En ufak bir isik yok onda. Hicbirsey olmaz ondanSene başında Morgan ve Colariao sakatlık sorunu yaşadılar, KSK’deli Morgan veya Banvitteki, Maccabide 2-3 sene önceki Colariao olmayabilirler demiştim nitekim o dönemlerine göre fersah fersah gerideler. Colariao iyi durumda olsa zaten iyi kötü Euroleague’de devam bile edebilirdi belki, o yüzden onda alınan riski bir nebze anlayabilirim de Morgan’daki risk çok gereksiz oldu.
Angola da savunmanın sıfır olduğu yerden geldi sanırım. Avrupa basketboluna dair en ufak fikri yok. Öğrenir ama öğrenene kadar perişan edecek gibi.