Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu angolayi eski oyuncumuz bonus kafa webse benzettim. Su an bizim ligde oynuyor sanirim. En ufak bir isik yok onda. Hicbirsey olmaz ondan
Bu Banvitten genel genel menajerin oyuncu bilgisi iyidir aslında. O mu aldırdı bunları, hoca mı aldırdı; transferler cidden vasat maalesef.

Kadro vasat olunca Pistiolisin de pek bi numarası yokmuş diyebilir miyiz peki? İçimizdeki bu soruyu dillendirelim isterseniz.

Ta sezon başında demiştim. Takımın sinerjisi bozuldu. Angola falan karpuz atıyor sanki potaya geçen seneki takım bunun 10 katı falandı.

parayı çöpe atsak en azından birilerine yararı olurdu

Sezon başında yazmıştık maalesef,bu takım çok kötü oyunculardan kurulu,Bost ve Floyd harici (o da sakat,1,5 ay yok) bütün transferler çöp.Üzerine yerli oyuncu da cekemedik.Ezcümle takım kadrosu sezon içinde yenilenmezse kayıp bir sezon daha yaşarız.Herkes bütçeye dem vurmuş ama Eurolig takımları harici iddialı takımların bütçesi de bizimle yakındır.Net oyuncu seçimi ve kadro planlaması hatalı.Bost,Floyd, Sadık ve yerli katkısı alabileceğimiz Yunus -Goksenin'in üzerine kadronun tamamen değişmesi lazım.

webster fln aliağa'ya fln gitmiş şubeye bak rezil olmuyoruz artık kepaze oluyoruz

C L O S E D

Şu takımı kurmaya harcanan parayi bir yardim kuruluşuna bağışlasalardı daha hayırlı bir is yaparlardi ben böyle saçma sapan bir kadro kurulumu hayatımda görmedim. Bu kadar sayi atma özürlüsü oyunculari bulmak özenle yapılması lazım kimin sorumluluğu varsa istifa etmeli. Yazık.

Morgan bir de bu Angola hemen gönderilmeli ve yerlerine basketçi alınmalı. Pistolis hocam defans diye diye tuğlacıları aldırmış takıma defans iyi amama bomboş şutları bile kaçırıyor adamlar.
Bu angola davari sayi atamadigi gibi yediriyor yav. Morgan zaten ceset gibi
I

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt