- 6 Eylül 2014
- 93.478
- 64.323
- 4.608
Artik guluyorum lan bunlarin maclarda rakip ellerini acarak oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman başla:rakipleri destekleme kararı aldım
Şimdi 5 için aldıysak Morgan'ın beyazını almışız(savunma kısmı için konuşuyorum) Pozisyona göre kısa ama gücüyle o açığı kapatmaya çalışacak bir adam. Hücumda Morgan orta mesafe ile bitirmeye çalışıyor Hummer ise ayakları daha çabuk ve potaya giderek bitirmeye çalışıyor, hücumda birbirlerini tamamlayan adamlar aslında ama ben olsam şöyle 2.12'lik pota altını kapatacak bir 5 almayı tercih ederdim. Ama power forward olarak karşısında zor dururlar ayak çabukluğunda. Bizim bütçemiz için fena adam değil, daha iyisi zor olur zaten. Disiplinli, her daim maksimumunu verecek bir adam. Banvitt'en hatırlıyorum biraz, 1-2 maç da Aliağa'da izlemiştim. Morgan'dan memnun olmayabilir de koç o yüzden yine 4 de oynayabilecek bir adam seçmiş olabilir, bilemiyorum. Dee Bost bu adama isterse her maç 20 attırır yalnız ikili oyunlarla, içeri iyi devriliyor. Floyd da dönerse BCL için baya geniş kadro olacak, iyi olur. Angola'dan umutluyum ama belki devre arası Jon Diebler gibi 3'er 3'er sayan bir adam da alırsak kupa için iddialı oluruz.
Pana Bacon transferinden sonra Andrews’e yol verecekmiş. Geçen sene çok iyi performans görtermişti Bursaspor’da. İyi atıcı. Angola’yı yollayıp Andrews’e çökelim. Bost’u da daha çok dinlendiririz. Hummer geldiğine göre Morgan’ı da yollayıp pota altını karartacak bir adam alalım. Alex Tyus geçen sene Karşıyaka’ya gelmişti, boştaysa en kötü Tyus gelsin. Arada 2-3 blok izleriz.
sanki anliyon daYav hocam neden Angola?
Hocam neden Morgan neden, girer girmez steps yaptı sırf zarar ziyan yaYav hocam neden Angola?
Ulan cok degisiksinEfesle fbde uçup kaçmıyor takım yeni kuruldu biraz sabır