Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer böyle saçma sapan işler yapacaksak kapatalım gitsin yok spor kulübüyüz yok şöyleyiz bu işlere hiç gerek yok açık ara futbol kulübüyüz.

Mevcut bütçelerle şampiyonluk zor anca istikrar sağlanır sistem takımı olursan başarı hedeflersin onunda olmadığı düzende böyle kaos yaratacak isimler geri getiriyorlar muhtemelen basketbolu seven arkadaşlar bile yine soğuyacaklar.
Spor kulübüyüz bu arada tek amatör branşlar bunlar değil. Tamam amatörde en çok bunlar ilgiyi çekiyor ama su topu, judo, tekerlekli basketbol gibi başarılı olduğumuz branşlarda var. En büyük hatayı basketbol ve voleybolu hala amatör kafasıyla gördüğümüz için yapıyoruz aslında. Voleybol ve Basketbol AŞ olmalı aslında ama bunu da camia kabul etmiyor anladığım kadarıyla ne zaman gündeme gelse eleştiri oluyor çünkü. Bu kafayla da 1 ileri 2 geri oluyor işte.

Spor kulübüyüz bu arada tek amatör branşlar bunlar değil. Tamam amatörde en çok bunlar ilgiyi çekiyor ama su topu, judo, tekerlekli basketbol gibi başarılı olduğumuz branşlarda var. En büyük hatayı basketbol ve voleybolu hala amatör kafasıyla gördüğümüz için yapıyoruz aslında. Voleybol ve Basketbol AŞ olmalı aslında ama bunu da camia kabul etmiyor anladığım kadarıyla ne zaman gündeme gelse eleştiri oluyor çünkü. Bu kafayla da 1 ileri 2 geri oluyor işte.
tekerlekli basket de gitti son senelerde fb takım kurdu şampiyon oluyor orada da

tekerlekli basket de gitti son senelerde fb takım kurdu şampiyon oluyor orada da
Çokça takip etmiyorum. Asıl düşüncem de oralara çok ciddi bütçe harcamamak aslında amatör branşlarda zararsız ve kendi alt yapımızdan oyuncuların yetişip oynaması yada sosyal sorumluluk projesi olması. Fener'in bir dönem çokça yaptığı ki biz de yapıyor muyuz? Bilmiyorum umarım yapmıyoruzdur masa tenisini bile devşirme getirmek falan bana amatör branşlarda doğru gelmiyor. Voleybol ve basket üzerinde ise bu spor dalları artık amatör değil bizim camia bunu anlamadı oralarda artık AŞ olmalı ve ayrı bir şirket olarak yönetilmeli milyon dolarların üzerinde bütçesi olan yer artık amatör olmaz.

Bu ömer yalçınkaya görevdeydi bi ara. Gitsin diye aylarca küfür etmişti taraftar diye hatırlıyorum. Bu ne biçim hamle şimdi.

Genel menajer yapılmam için daha kaç tane doğru isim önermem lazım?

Şu çapsız bjk kadar bile olamadık.
Yönetimin futbolda işler iyi gitmesine rağmen transferlerde yapılan hatalar,klübun haklarinin korunmaması falan ciddi sınıfta kaldılar.Yani sadece basketbolda basarisizlar diye geçistirmeyelim.

Akşam 20:30 da online olacağım. En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray diyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt