Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadigim 2 husus var. 1- niye sponsor bulunamiyo. odeabank niye 3-5 kurus veriyo. yönetim bugün odeabanka gidip biz cekiliyoz kardesim az para veriyosunuz dese odeabank durun durun teklifimizi arttiriyoz der. ulan milyonlarca taraftari olan bi kitleden bahsediyoz bundan iyi reklami nerde bulucaklar. 2- bu takimin niye hala kendi salonu yok ? bunu yapmak cokmu zor ?

salon yapılacak o kesin sene sonu odeabankla anlaşma bitiyor bakalım nolur bilinmez

15 bin kişilik salon izni alındı ne zaman başlar inşaat bilinmez fıstık gibi salonda 3-4 milyonluk bütçelerle mücadele etmek de olmaz baskette para vermiyorlar şampiyon olsanda eurolig şampiyonuna bile 1 milyon euro veriyolar

finali kazaninca 1 milyon veriyorlar ama finale gelene kadar galibiyet primleri tur primleri var satilan bilet paralari reklam paralari vesayre var degilse adamlar kerizmi bosu bosuna para harcasin

İsmini ilk kez duyduğum bir takıma karşı üçüncü çeyrek biterken hala koparamadık maçı. Karşıda Jasaitis, Lavrinovic falan var sene 2005 olsa Eurolig şampiyonluğuna oynar.

İsmini ilk kez duyduğum bir takıma karşı üçüncü çeyrek biterken hala koparamadık maçı. Karşıda Jasaitis, Lavrinovic falan var sene 2005 olsa Eurolig şampiyonluğuna oynar.

Kaybettik tabi ki. Ben bu sezon için 4-5-6 gibi bitiririz diye tahmin yapmıştım değiştireyim play off bile yapamaz hatta maç sonrası Kunter istifa etmeyip guardlar değişmezse küme düşmemeye oynar.

Bok vardı da gönderdiler atamani.
Belliydi böyle bi çöküş yaşayacağımız.

GSCimbom Mobile App

Önce Ergin Ataman'ı yolladık, kendimizi kuyuya attık, sonra plansız bir kadro ile üstümüze atılan taşları çaresizce kabulleniyoruz. Sorumluları bir an önce istifa etmeliler.

Bu herifi acil kovun
Hatta bütçe filan yoksa alt yapı ile çıkın hiç boşuna para harcamaya değmez.

TapaTalK

Maç kazandığımızda mention atın arkadaşlar.

Ergin ataman kötü diyen ergenlere iyi oluyor . Dilimizde tüy bitti bu adam olmasa ne bütçe ayırırlar ne de oyunda bir bok olur. Alın erman hocanız mola alıyor mutlu olun ergenler . Ultramal grubu da pankart açsın büyük hoca erman diye, ergin ataman için laf saymak kolay tabi ki . Şimdi taraftar da yok ki laf saysın, ergin hoca taraftarı getiriyordu yine de . Bizim kulüp değerlerine aşırı derecede acımasız. Ergin kötü , Fatih kötü, Ekrem kötü ama iyi olanlar riekering , erman vs. Neyse umarım şube kapanır tez vakitte

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eee gidip ıslıklayıp küfür etmedi mi bench arkası çapulcuları?

Zurhan habire dislayk atma lan hirb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt