Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zurhan habire dislayk atma lan hirb

kepenk vurulmadı mı daha buraya

sofascore'a sürekli basket takımının kepaze sonuçları geliyor

Taraftar baskısından/korkusundan komik bahanelerle ergin atamanı gönderip şubenin içine eden başta can topsakal olmak üzere tüm emeği geçenlerin abv.

GSCimbom Mobile App

once can topsakaldan başlayıp herkes gonderilmeli şubede ,hakan üstünberk ve iyi bir yabancı koç getirilmeli mahmudi falan kurtarmaz

Bu takimdan bu sezon cacik olmaz.Kadin basket takimina transfer yapin.En potansiyelli takim o futboldan sonra.

Şu bütçelerle Ergin Ataman daha iyi iş yapardı elbet. ultrAslanın gazına gelip yollamak yanlıştı. Gönderilme şekli yanlıştı yani en azından ama olay Ergin Ataman’ın gitmesi değil.

Ufuk Sarıca bjkden koparılabilirdi. Filipovic, Trifunovic getirilebilirdi.

Therode-Yağmur-B.Ermiş
Diebler-Göksenin-Okben
Micov-Göksenin-Onuralp Bitim
Clark-Metin Türen-Ege
Kadji-J.Jones-Ege

Şu kadro da aynı paraya kurulurdu.

Şu bütçelerle Ergin Ataman daha iyi iş yapardı elbet. ultrAslanın gazına gelip yollamak yanlıştı. Gönderilme şekli yanlıştı yani en azından ama olay Ergin Ataman’ın gitmesi değil.

Ufuk Sarıca bjkden koparılabilirdi. Filipovic, Trifunovic getirilebilirdi.

Therode-Yağmur-B.Ermiş
Diebler-Göksenin-Okben
Micov-Göksenin-Onuralp Bitim
Clark-Metin Türen-Ege
Kadji-J.Jones-Ege

Şu kadro da aynı paraya kurulurdu.

Ataman romantizmi saçma geliyor bana. Geçen sene 10 küsür milyon bütçe ile kasımda Eurolig'e havlu atmadık mı? Sene içinde yollayıp aldığı oyunculara girmiyorum bile. Kunter'i de isteyen yoktu düşüşte olduğu lise torpiliyle görevi geldiği malum zaten. Ben de katılıyorum geçen sene işleyen iki üç parçanın üstüne takımı devam ettirsek daha iyi olurdu. Gelişime açık hedefi olan hocayla yürür giderdik.

...
Source: Jordan Taylor is in Istanbul and has been medically cleared to sign his free-agent deal with Galatasaray. (IAmDPick)

O kadar umut kesilmiş ki eskişehir maçı başlığı bile açılmamış sanirim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt