Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

1000053977.webp

Erokspor ile oynayacagiz, yenersek 7. Playoff sirasi (lig 2.si ile eslesme)
Kaybedersek diger ikisinin galibiyle oynayacagiz, onu yenersek 8. Playoff sirasi(yani 1. Ile)

Aksam Bjk ile oynayacagiz (su an 1.onlar) , muhtemelen yenilecegiz. Erteleme maclari vs var da sonucta kalirsak playoffa ya fener ya bjk gelecek.

Ikisini de eleyemeyiz gibi duruyor. Son maclarda biraz ikinsalar 6 inci olup 3. Ile eslesebilirdik

Ekli dosyayı görüntüle 322396

Kaybedersek diger ikisinin galibiyle oynayacagiz, onu yenersek 8. Playoff sirasi(yani 1. Ile)

Aksam Bjk ile oynayacagiz (su an 1.onlar) , muhtemelen yenilecegiz. Erteleme maclari vs var da sonucta kalirsak playoffa ya fener ya bjk gelecek.

Ikisini de eleyemeyiz gibi duruyor. Son maclarda biraz ikinsalar 6 inci olup 3. Ile eslesebilirdik
Ozaman yenelim. Çünkü fener Beşiktaş'ı yener.

Beşiktaş yensin bizi

Ozaman yenelim. Çünkü fener Beşiktaş'ı yener.

Beşiktaş yensin bizi
Onun bence garantisi de yok, fener euroleague ile igrasiyor lig siralamasini o kadar onemser mi bilmiyorum.

Ama zaten yenmemiz buyuk supriz olur besiktasi - gayet iyi bir ekip basketbolda valla.

Kendi aralarindaki mac enteresan olacak, su an ikinci mac oynanmadigindan besiktas ustunde fenerin lider olarak. O kadar bizim elimizde sayilmaz 🤣 lig maclari bitince dusunuruz o kismi

Erok bizi yener. Fenerden iki macta 60 fark yiyerek sezonu kapatiriz.

futbolu domine ettiğiimize göre amatör branşlarda domuşlama zamanımız geldi. hayat devam ediyi de ediyi.

Onun bence garantisi de yok, fener euroleague ile igrasiyor lig siralamasini o kadar onemser mi bilmiyorum.

Ama zaten yenmemiz buyuk supriz olur besiktasi - gayet iyi bir ekip basketbolda valla.

Kendi aralarindaki mac enteresan olacak, su an ikinci mac oynanmadigindan besiktas ustunde fenerin lider olarak. O kadar bizim elimizde sayilmaz 🤣 lig maclari bitince dusunuruz o kismi
Önemser fener net yener Beşiktaş'ı. O yüzden eroku yenmemiz lazim

Ekli dosyayı görüntüle 322396

Play-in yok bu sene kaldırdılar

Burda fenerle karşılaşmamak için savaşıyorum nerdesin
Yahu karsilassak ne olacak? Sanki basketi 3 gunden fazla konusan ipleyen var. Garip sekilde gucun varsa sonuc aliyorsun ilgi az oldugu icin.

Kendi takimimiz ile ilgili dogru olmayan vur suru sey var. O yuzden zaten sansin az. Baskette attim ligdeki basaksehir gibiyiz misal.

Trabzon macindan daha istekli bir taraftar gitmis salona

Dikkatli bucum ediyoruz, fark yaptik biraz ama besiktas bos 3luklerini kacirdi. Defansta daha diri olmak lazim

Besiktas siralamaya oek takilmiyor gibi, sezon icinde izledigim adamlar baya sonuk su ana kadar.

7-17 ondyiz

bjk zaten çok temaslı oynayan müthiş undersize 1 takım. azıcık diş geçiren her takım yenebilir, o yüzden en iyi zamanlarında bile fener'in mezdekesi olabiliyolar ancak. bizim kızlar 3. çeyrek gibi mücadeleden yılar büyük ihtimal, tek motivasyonları fener tokadı yememek gibi görünüyor zaten.

Palmeri begenmiyorum ama mistik bir adam.

Seri fundamental.ile sutu birlestirebiliyor ama serbest atis atamiyor.

Cok bireysel geliyor bana, garip adam.

Dusundugumden daha temasli ve hucumda NET oynuyoruz. 18-27

Bekledigimden daha fazla skor urettik. Mac boyu yapabilecek miyiz bakalim.

Geri
Üst Alt