- 31 Ağustos 2021
- 70.100
- 50.173
- 3.843
Son saniye basketiyle kazandi, mersin gittiKsk düştü mü simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son saniye basketiyle kazandi, mersin gittiKsk düştü mü simdi
O manisaydi yav150 sayı, 50 fark yediğimiz mersin düştü
114 76 yenildik mersine reyiz 15 martta. Manisa maçında çok iyiydik sadece 91 sayı ve 4 fark yedik.O manisaydi yav
Uber 3luk yuzdeleriyle
MSK olan 3luk manyagi olan mersin miydi yav , gozluklu koclari var. Karistirdim o zaman114 76 yenildik mersine reyiz 15 martta. Manisa maçında çok iyiydik sadece 91 sayı ve 4 fark yedik.
Msk mersindi evetMSK olan 3luk manyagi klan mersin miydi yav , gozlukli koclari var. Karistirdim o zaman
Isabet olmus, tek taktigi 68 bin 3luk atmaya dayali onlarin. Basketbol dusmani bir anlayis bana gore
Mccolum hariç hiç bir oyuncunun standardı, minimumu yok, kolayca dip yapabiliyorlar3te 0 serbest atis. Ah be white sen yapma bari.
Allahtan besiktasin bos 3lukleri yuzdeli degil o kadar.
Serbest atis ozelinde hic anlamiyorum acikcasi yav. Palmer sok ediyor hatta beni.Mccolum hariç hiç bir oyuncunun standardı, minimumu yok, kolayca dip yapabiliyorlar
Playoff oncesi Playin ile siralamamiz belli olacak ama besiktasi yenersek simdi tahminen 2inci olacaklarNe maçı hocam
play-in yokmuş frog dayı. yenersek beşiktaş, yenilirsek fener'le oynayacazPlayoff oncesi Playin ile siralamamiz belli olacak ama besiktasi yenersek simdi tahminen 2inci olacaklar
Bizde eroku playin de yenersek 7inci olup besiktas ile eslesecegiz (elenmek ya da fenerle eslesmek yerine)
Baştan aşağı yanlış bir post.Playoff oncesi Playin ile siralamamiz belli olacak ama besiktasi yenersek simdi tahminen 2inci olacaklar
Bizde eroku playin de yenersek 7inci olup besiktas ile eslesecegiz (elenmek ya da fenerle eslesmek yerine)
Var yav bugun erokspor macinda da soylediler erokla biz mac yapacagiz diye? Gerci yanimda acikti - iptal mi ettiler o isi?play-in yokmuş frog dayı. yenersek beşiktaş, yenilirsek fener'le oynayacaz