Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Sezonun en güzel basketbollarından birini oynadık. Ama bu maçta bile çok basit hatalar yaptık hatta son dk 5 sayıya indi.

Bjk'nin bu sene çözüm üretemediği bir basket oynuyoruz. Play-off'ta neden elemeyelim. Önemli olan bu şekilde savunma yapabilmek.

Bu maç özelinde de sezon genelinde de Pozzecco'dan sonra inanılmaz değişen bir Gillespie var. Bence kesinlike takımda tutulmalı. Ayrıca diğer kesin kalması gereken Can, Pozzecco ne zaman Can'ı unuttu o zaman maçları kaybetmeye başladık.

Palmer ise en verimli maçlarından birini oynadı. Ama daha önce yazmıştım, Palmer lider olamayacak ve aynı zamanda yan rol üstlenemeycek bir oyuncu. Muhtemelen seneye yollar ayrılır.

bravo sepet tayfa

1778444730430.webp

fener özellike bizi seçmezse rakibimiz beşiktaş olacaktır. ki takımı geçtim tribünde az da olsa yıpranmamak için öyle bir halt yemeyeceklerdir.

15 yıldır bizim camiadan ekmek yiyip bugünlerimizi inşa eden liseli genel menajer de yarım sezon mersin'e gidip 5 galibiyet farktan karşıyaka'nın gerisine düşüp orayı da küme düşürmüş. hakikaten konu amatör branşlarsa liselilerden beteri yok. daha önceki en büyük yokluğumuzu da lise efsanesi rahmetli başkanımız döneminde yaşamıştık. şu branşları takibe bile değmez ama beceriksizlikleri hakikaten dosta korku düşmana güven veriyor.

Sabah 08:00de takımın otobüsünü İzmir Otogarının önünde gördüm. Takıma bütçe yaratmak için ölü dönemde şehirlerarası çalıştırmaya mı başladık otobüsü?

Yarın beşiktaş ile Playoff ilk turu başlıyor.

Son mactaki gibi mactan kopmadan oynayabilirsek ve ekstra isler olursa avantaj ele gecirebiliriz.

Ceyrek best of 3 (2 galibiyet)
Yari bes of 5(3 galibiyet)
Final best of 7(4 galibiyet)

miydi bizde?

3-3
Tempolu basladi mac hadi bakalim

Son macta tutuk olduklari 3lukler bugun giriyor

13-5

Alperen de gelmis maca

Geri
Üst Alt