Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

2012-13 sezonunda Beko Basketbol Ligi şampiyonu olan Galatasaray Medical Park'ın uzun oyuncu kadrosu:

19 Furkan Aldemir = Şut yok post up zayıf savunma gayreti yüksek
21 Boniface Ndong = Kalıplı pota altı canavarı
25 Milan Macvan = Kalıplı + post up + orta-dış şut
35 Ersin Dağlı = Kalıplı + post up + orta şut

Başarılı olmak için birbirini tamamlayan en az 4 uzun oyuncu şart bizimkiler nasıl yapıyorsa son senelerde 3 numara kalıbında oyuncuları 4-5 oynatmaya çalışıyorlar. Pick and roll yok şutör yok post up yok uzunların katkı veremediği yerde kısaların jordan olsa yine başarı bekleme.

Jk'yı Eurolig'e almışlar. Bizim şubeye söylenince de yönetim ne yapsın deniyor.

Jk'yı Eurolig'e almışlar. Bizim şubeye söylenince de yönetim ne yapsın deniyor.
A lisans olmadıktan sonra sadece 1 seneliğine iş ise çok saçma geliyor bana. 1 sene için onca yatırım yap sonra yoksun. O yüzden eğer NBA işinde kurucu üye ve yerin daima garanti olacaksa daha mantıklı. O organizasyon da olmuyorsa ya A lisans için uğraşırsın yada öyle fazla yatırım yapmaya gerek yok.

A lisans olmadıktan sonra sadece 1 seneliğine iş ise çok saçma geliyor bana. 1 sene için onca yatırım yap sonra yoksun. O yüzden eğer NBA işinde kurucu üye ve yerin daima garanti olacaksa daha mantıklı. O organizasyon da olmuyorsa ya A lisans için uğraşırsın yada öyle fazla yatırım yapmaya gerek yok.
Nba işinde somut hiçbir şey yok ona niye umut bağlanıyor o iş olmayacak. 2011'de de a lisansı olmadan gittik 5 sene kaldık bahane değil. Bizim büyümek için çabamız yok ben oraya takılıyorum en başta.

Geri
Üst Alt