Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.623
- 90.220
- 5.003
Bu şube bizlere ana avrat küfür ettirip günah kazandırmaktan başka bir halta yaramıyor. Tez zamanda kapanması ümidiyle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu bilirkişi olarak aldıklari içini isini biliyor sanmislardirŞimdi deniyor ki Micov'un aldırdığı 4 oyuncu da sıkıntı var o sebeple gitti peki o oyuncular alınırken altına imza atan yöneticiden neden hesap sorulmuyor kendi kendine mi aldı bu adam.
A lisans olmadıktan sonra sadece 1 seneliğine iş ise çok saçma geliyor bana. 1 sene için onca yatırım yap sonra yoksun. O yüzden eğer NBA işinde kurucu üye ve yerin daima garanti olacaksa daha mantıklı. O organizasyon da olmuyorsa ya A lisans için uğraşırsın yada öyle fazla yatırım yapmaya gerek yok.Jk'yı Eurolig'e almışlar. Bizim şubeye söylenince de yönetim ne yapsın deniyor.
Nba işinde somut hiçbir şey yok ona niye umut bağlanıyor o iş olmayacak. 2011'de de a lisansı olmadan gittik 5 sene kaldık bahane değil. Bizim büyümek için çabamız yok ben oraya takılıyorum en başta.A lisans olmadıktan sonra sadece 1 seneliğine iş ise çok saçma geliyor bana. 1 sene için onca yatırım yap sonra yoksun. O yüzden eğer NBA işinde kurucu üye ve yerin daima garanti olacaksa daha mantıklı. O organizasyon da olmuyorsa ya A lisans için uğraşırsın yada öyle fazla yatırım yapmaya gerek yok.