Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı - Sayfa 23 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Yakup'u kovacaksanız şimdi kovun ya da sezon sonuna kadar ne olursa olsun kalsın. Bcl'de işimiz mucizeye kaldıktan sonra hoca değişimi ve 2 adam alma işine uyuz oluyom. Hem bir işe yaramıyor hem para gidiyor

ezeli rakibimiz dediği takımın azıcığı kadar gerçek spor kulübü zalgiris'in gönderdiği hocasını, hatta kafayı kırıp boştaki itoudis'i ikna etmeye çalışır. para yok diyen en azından 4 sene önce beşiktaş'ın yaptığı gibi ivanovic'i filan ikna etmeye uğraşır. biz yakup hocayı göndersek bunlar yerine ondan da uzun süredir alfa bi koçun yanında yardımcı olarak çalışmış birini getirirler. transfer de yapamazlar tamamen dibe batarız. ya gerçek bi koç gelsin takıma ya da yakup hocayla devam edelim. bi tane daha beta karaktere yapmış olmak için 2 transfer sallamanın lüzumu yok.

Yakup'u kovacaksanız şimdi kovun ya da sezon sonuna kadar ne olursa olsun kalsın. Bcl'de işimiz mucizeye kaldıktan sonra hoca değişimi ve 2 adam alma işine uyuz oluyom. Hem bir işe yaramıyor hem para gidiyor
futbolda hoca eleştirilerine okeyim de, amatör branşlar direkt yönetim işi yaw.

dursun ve mevcut yönetim olduktan sonra amatör branşlarda başarı beklemiyorum ben. 2 tane iş bitirici zeki ve ahlaklı yönetici olsa tüm amatör branşlarda çok kolay kafaya oynanır.

futbolda hoca eleştirilerine okeyim de, amatör branşlar direkt yönetim işi yaw.

dursun ve mevcut yönetim olduktan sonra amatör branşlarda başarı beklemiyorum ben. 2 tane iş bitirici zeki ve ahlaklı yönetici olsa tüm amatör branşlarda çok kolay kafaya oynanır.
Hoca eleştirisi değil zaten dediğim.

Ayrıca Dursun gittiğinde de bir şey değişmiyor amatör şubelerde. Elmas Cengiz dönemi de aynıydı.

Hoca eleştirisi değil zaten dediğim.

Ayrıca Dursun gittiğinde de bir şey değişmiyor amatör şubelerde. Elmas Cengiz dönemi de aynıydı.
sana cevap olsun diye değil ya yorum yaptım ben.

bu arada yeter ki amatör branşlar kafaya takılsın ve iyi yöneticilerin eline emanet edilsin diyorum. aysal döneminde show vardı mesela. erden bey'in başta olduğu dönemde de basket şube iyiydi.

dursun'un umurunda bile değildir gerçi yaw adamın futbol bile umurunda değil.

Üst Alt