saçma sapan wow atıp durma o zaman. git dursun'un başlığına gerekeni yap.Futbolda derimde digerlerinde yönetime laf edilebilir
saçma sapan wow atıp durma o zaman. git dursun'un başlığına gerekeni yap.Futbolda derimde digerlerinde yönetime laf edilebilir
Demin yazdım hedef final demiş. Eleştirdim kendisinisaçma sapan wow atıp durma o zaman. git dursun'un başlığına gerekeni yap.
İnşallahBu sezon düşer miyiz?
Düşmeden bunların yatırım yapacağı yokİnşallah
futbolda hoca eleştirilerine okeyim de, amatör branşlar direkt yönetim işi yaw.Yakup'u kovacaksanız şimdi kovun ya da sezon sonuna kadar ne olursa olsun kalsın. Bcl'de işimiz mucizeye kaldıktan sonra hoca değişimi ve 2 adam alma işine uyuz oluyom. Hem bir işe yaramıyor hem para gidiyor
futbolda hoca eleştirilerine okeyim de, amatör branşlar direkt yönetim işi yaw.
dursun ve mevcut yönetim olduktan sonra amatör branşlarda başarı beklemiyorum ben. 2 tane iş bitirici zeki ve ahlaklı yönetici olsa tüm amatör branşlarda çok kolay kafaya oynanır.
Temennimiz bu minvaldeBu sezon düşer miyiz?
Hoca eleştirisi değil zaten dediğim.futbolda hoca eleştirilerine okeyim de, amatör branşlar direkt yönetim işi yaw.
dursun ve mevcut yönetim olduktan sonra amatör branşlarda başarı beklemiyorum ben. 2 tane iş bitirici zeki ve ahlaklı yönetici olsa tüm amatör branşlarda çok kolay kafaya oynanır.
Hani sen 1.90 dinBu formadan alan var mı? 1.81 80 kilo L beden olur mu? Stoğa girerse alacağım.
Ne zaman 1.90 dedim ulan? UzaHani sen 1.90 din
Seni indirmesi daha kolay olacakNe zaman 1.90 dedim ulan? Uza
sana cevap olsun diye değil ya yorum yaptım ben.Hoca eleştirisi değil zaten dediğim.
Ayrıca Dursun gittiğinde de bir şey değişmiyor amatör şubelerde. Elmas Cengiz dönemi de aynıydı.
İşte benim kankam buya kapatın
ya da 10m öyro bütçe verin