Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Ligin en pahalı üçüncü takımını play-in anca yapabildi. Son 17 maçta 13 mağlubiyet var daha ne olması lazım kovulması için stajyerin.
Ligin en pahalı 3.cü takımı biz isek, yaka paça kovulması lazım yakup denilen stajyerin!

Bunu yeni öğrendim. Yazıklar olsun! Resmen kulübün paralarını hiç ediyorlar.

ÖMER YALÇINKAYA İSTİFA!
YAKUP SEKİZKÖK İSTİFA!

Elenmek için yapıyorsak birşey demeyeceğim ama onun dışında koçun inadına yaptığı tercihler anlamlandıramıyorum.

Düşünülenin aksine çoğu sezona göre iyi bir kadro kuruldu ama hiçbir şekilde yönetemedi.

Şu maç özelinde Cummings hücum katkısının yanı sıra batırdığı dakikalarda oyuncu değişikliğine gitmedi, aynı şekilde Palmer serbest atış atamıyor adam oyundan düştü hala çıkarmıyor. 3. Çeyrek farkın açılmasını bizlerden daha rahat izledi.

Cummings tempoya dayanamayıp sinirden sportmenlik dışı faul yaptı, bunları göremiyorsan kenarda durma hocam evden de izlersin.

Bjk'ye karşı tüm maçı aynı 5 ile oynayarak nasıl kazanacağını düşünürsün.

2. Çeyrekte 37
3. Çeyrekte 33
Sayı yedik
Nasıl oyuncu lan bunlar.

Yakup uyanigi nasıl kaçtı maçtan. Bunun gibi tipler kendini uyanık sanıyor. Ulan yapamıyorum de bırak git iste

Yakup gider x gelir hiçbir şey değişmeyecek. Takıma sponsor bulmaktan aciz insanlar seneye de takımda onları göndermek lazım önce.

Geri
Üst Alt