- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Doğru ama Yakup kalmamaliYakup gider x gelir hiçbir şey değişmeyecek. Takıma sponsor bulmaktan aciz insanlar seneye de takımda onları göndermek lazım önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru ama Yakup kalmamaliYakup gider x gelir hiçbir şey değişmeyecek. Takıma sponsor bulmaktan aciz insanlar seneye de takımda onları göndermek lazım önce.
Son 20 maçta 15 mağlubiyet alan adam normal yerde kovulur biz normal değiliz.Doğru ama Yakup kalmamali
Utanma olsa kendi istifa eder ama bu adamda utanma yokSon 20 maçta 15 mağlubiyet alan adam normal yerde kovulur biz normal değiliz.
Bu sene bütçe 10 civarı.Seven sever
Sevmeyen sevmez
Ama futbolda 10 m maaslar 15milyonalr ucusurken, bu bransa 2-3 M butce ekleyemeyen yoneticiler istifa etmelidir.
Hadi burasini gectim, burdan daha cok takip edilen voleybolda mesela oyle
Butce o kadar demiyorum, ek olarak diyorum. Yani butce dar diye bu seneki gibi final yasamaktansa bi tik fazlasini yaparak dogru durust kadro kurmalari lazim.Bu sene bütçe 10 civarı.
Bu isbilmezlere fazla bile bizim bütçenin yarısinda olan takımlar feneri efesi tokatlıyor biz 30 sayi fark yiyoruz. Önemli olan o yapılanma yoksa şuan ki kadro sadece para yakar.Butce o kadar demiyorum, ek olarak diyorum. Yani butce dar diye bu seneki gibi final yasamaktansa bi tik fazlasini yaparak dogru durust kadro kurmalari lazim.
Biten sezonda neydi onu bilmiyorum , 10 M eger ciddi bir artissa aman ne guzel
Türk telekom nerdeyse eliyordu feneriBu isbilmezlere fazla bile bizim bütçenin yarısinda olan takımlar feneri efesi tokatlıyor biz 30 sayi fark yiyoruz. Önemli olan o yapılanma yoksa şuan ki kadro sadece para yakar.