Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.207
- 91.047
- 5.093
Ömer Yalçınkaya denilen rezil herif İnan Kıraç'tan falan mı torpilli? Yıllardır şubenin içinden geçiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni salon yapılana kadar Yakup dursun. Yabancıya para vermeye gerek yok. Zaten her türlü 1 cacık olmayacakBu Yakup seneyede kalacak galiba palmer kalasi tam ona göre oyuncu. Utanması olsa istifa ederdi
Ertuğrul Erdoğan koçluk yaptı ya bizde şimdi fenerin ekibinde. Bu da birinin yanına yamak gider
@Oğuzhan Sesko bu aralar beni çok begeniyon. Hoşuma gidiyor
Olurda yeni sezon yapılır ve biterse bence o salonun ilk sezonunda koç Ergin Ataman olacak öyle bir hissiyatım var.Yeni salon yapılana kadar Yakup dursun. Yabancıya para vermeye gerek yok. Zaten her türlü 1 cacık olmayacak
bence Ergin Ataman şu anda panathinakos'un sistemi olmadan düşünmez.Olurda yeni sezon yapılır ve biterse bence o salonun ilk sezonunda koç Ergin Ataman olacak öyle bir hissiyatım var.
2-3 maçlarına denk geldim sezon boyu - bizden iyi oynadıklarını düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 288306
İlk maç Cuma günü.
Şu takıma önümüzdeki sene adam akıllı bir sponsor bulmaları gerekiyor artık.
Ona bakmaz Ergin hoca onun istediği basit başarılı olabileceği gerekli bütçe. Yeni salon olursa da bu olur bence de boşa yazıyoruz tabi salonun ne zaman başlayıp biteceği belli değil sonuçta. Aslan Vadisi için ciddi tek haber Can Bedel'in yaptığı bu Kasım ayında GS Vadi projesinde voleybol salonunun inşaatına başlanmak istenmesi o da ne kadar doğru bilmiyoruz.bence Ergin Ataman şu anda panathinakos'un sistemi olmadan düşünmez.
şubenin branş olarak başkanı vs si hep kendi özelinde işliyor - o sistemde ancak Ergin Ataman ayak basar bizim kulübe açıkçası.
Eleniriz net hem daha kötüyüz hem de CL finalinden sonra kafada bitirdiler sezonu.2-3 maçlarına denk geldim sezon boyu - bizden iyi oynadıklarını düşünüyorum.
elenme ihtimalimiz daha yüksek bana göre.
1 sezonda hayatta bitmez. 4 sene falan sürer en azOlurda yeni sezon yapılır ve biterse bence o salonun ilk sezonunda koç Ergin Ataman olacak öyle bir hissiyatım var.
Ne zaman biterse işte salon artık 2028 mi olur 2030 mu? Bilemem.1 sezonda hayatta bitmez. 4 sene falan sürer en az
stad yapıldığından beri "Salonda geliyor" diyerek yola çıkan yönetimlere bakarsak daha bile uzun sürer.Ne zaman biterse işte salon artık 2028 mi olur 2030 mu? Bilemem.
elenin gitsin boşuna müsrüflük