- 27 Ocak 2010
- 134.163
- 99.386
- 5.488
geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki saliseler kalmış gibi tek atımlık poziyon çizmiş, topu da kaptırınca faul bile yapamadık. 6 snye var faul yapsan 2'de 2 bile yapsalar 3lüğü zorlayabilirsin.Şaşırtmadın yakup. 6 saniyede çizdiği oyuna bak. Seni tutana yazıklar olsun.
Bravo, çok doğru. Faul yapıp 2 sayı yesen 3 lük şansın bile vardı hala. Takımdan soğuttu bu herif beni.Sanki saliseler kalmış gibi tek atımlık poziyon çizmiş, topu da kaptırınca faul bile yapamadık. 6 snye var faul yapsan 2'de 2 bile yapsalar 3lüğü zorlayabilirsin.
Yakup Sekizkök geldiğinden beri son topu düzgün oynayıp kazandığımız maç hatırlamıyorum hatta daha da kötüsü potaya bile atamadığımız en az 4-5 maç var aklımda.
Ben de elendim, izlemeye dayanamıyorum maçları.
Ne zaman stadın yanına salon yapılır basketbol daha göz önüne gelirse o zaman bir şeyler olur. Yoksa dediğin gibi böyle gelmiş böyle gider durumundan çıkılamaz.Bu şubeden bir beklentisi olan var mı gerçekten ? 5 sezon önce neyse şimdi de odur bu şube. yerinde sayar, isimler değişse de aynı mantalite devam eder.
NBA Europe'u bekleyelim. Subeyi ancak oraya katilim duzeltir.Sanki saliseler kalmış gibi tek atımlık poziyon çizmiş, topu da kaptırınca faul bile yapamadık. 6 snye var faul yapsan 2'de 2 bile yapsalar 3lüğü zorlayabilirsin.
Yakup Sekizkök geldiğinden beri son topu düzgün oynayıp kazandığımız maç hatırlamıyorum hatta daha da kötüsü potaya bile atamadığımız en az 4-5 maç var aklımda.
Ben de elendim, izlemeye dayanamıyorum maçları.