- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.367
- 5.998
trabzon koçu düzgün bi abiye benziyor hemen renklerimize bağlayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımı çoğu kimse duzeltemez gibi. Adam defans yapamayan herifleri özellikle bulmusTakımın başında hoca yok. bu sonuçlar gayet normal şaşırmamak gerekiyor.
Adamın mentalitesi şu 15 sayı ortalamalı gelsin bu 20 sayı atıyor gelsin öteki bana karşı 20 sayı atmıştı gelsin şeklinde. Basketbol ile ilgili gram fikri yok.Bu takımı çoğu kimse duzeltemez gibi. Adam defans yapamayan herifleri özellikle bulmus
20 sene önce Selçuk Ernak diye bağrındım reis buralarda, sesimi duyan olmadı.trabzon koçu düzgün bi abiye benziyor hemen renklerimize bağlayalım
20 sene önce Selçuk Ernak diye bağrındım reis buralarda, sesimi duyan olmadı.
90larda kulübümüzde çalışmış 1itrabzon koçu düzgün bi abiye benziyor hemen renklerimize bağlayalım
Erkek voleyboldada hoca değişimi için çok geç aksiyon alındı. Bence dursun başkan futbola odaklı, diğer branşlarda extra bir durum olmadığı sürece haberi bile olmuyordur. Zaten biraz ilgilenseler sezon başı ne yakup kalırdı nede voleybolda umut. Bu adamların yetersiz olduğunu bu branşı takip eden her taraftar biliyor.Dursun başkanın kaseti falan mı var bu herifte. Defol git be adam
Bizim stajyer kendine karşı şov yapanları istediği için oyuncudan anlamaz pek. Savunma yapmayı bilmeyen takıma karşı şov yapıyorlar diye transfer yapıyor adam.Şimdi maçın istatistiklerine baktim da..fabian white 5 sayı, jerome robinson 4 sayi, john meeks 3 sayı,omoruyi (yeni muhtesem transferimiz) 0 sayı, gillespie 4 sayı..Yani toplamda 5 yabancı 16 sayı atmis, can korkmaz ise 18 sayı ile 5 yabancinin toplamindan 2 sayı fazla atmis,ha bu arada trabzonun 4 yabancisi ustumuzden gecmis 101 sayinin 79 unu atmislar(bunlardan biride 14 sayi ile begenmeyip gonderdiğimiz yeboah),bizde ise sadece palmer direnmis 36 sayi ile,fıkra bu kadar..
Şimdi,sorulması gereken net soru şu; bu 2.ligin orta sira takimlari seviyesindeki yabancilari bize kim kakaliyor,nasil bi rant donuyor bu sacma sapan adamlari gs ye alirken,kim izin veriyor bu transferlere,mesela bu trabzonun yabancilari bizimkilerden dahami pahaliydi da bu tarz adamlari biz alamiyoruz..?