Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Robinsoni ilk yarida hic begenmedimİlk çeyrek gibi başladık, set tempomuz yükselince skora yansıyor, ne zaman tek kişinin elinde süreyi eziyoruz skorda yakalanıyoruz, McCollum ve Muhsin set temposunun içine ediyor bu 5 akıyor maşallah.
umut var mı üstad3. Ceyrek
35 - 11 skor
Bunu Micov ilk görüşmelerde ve anlaşamda Aralık ayında yaptığı röportajda söylemişti. Orada kaliteli yerli oyuncu ve Avrupa tecrübesi olan oyuncu eksikliğinden (daha takım oyununa yatkın oyuncu olarak anladım ben o açıklamayı) bahsetmişti takımın. Bu takımı o ve mevcut hoca kurmadığı için bir şey denemez ama bu açıklamalarından sonra Micov'un seneye nasıl bir takım kuracağını da merak ediyorum.Kaliteli yerlimiz yok
Goz boyamamasi lazim. 3uncu ceyrek ne attiysak girdi, moralleride bozuldu ama ilk 2 ceyrekte hep kotu tercihlerle yaklastirdik.umut var mı üstad
Abi ne geçen sezonu son 2 maça kadar bu takım defanstta kepaze oluyordu. En büyük değişiklik şu 2 maçta savunmadaGoz boyamamasi lazim. 3uncu ceyrek ne attiysak girdi, moralleride bozuldu ama ilk 2 ceyrekte hep kotu tercihlerle yaklastirdik.
Bu maci kopardik eyvallah ama disli diri takima yetmeyebilir hala.
Gecen sezona gore mudafamiz daha iyi ama, agresif.
Bu sezon her maci izlemedim ama yakup kocun paslari izleyen mudafasi yok. Orasi olumlu bir degisim acikcasiAbi ne geçen sezonu son 2 maça kadar bu takım defanstta kepaze oluyordu. En büyük değişiklik şu 2 maçta savunmada
Fener yener zaten kadro kalitesi çok yüksek. Tofasa deplasmanda ne yapacağız merak ediyorumBu sezon her maci izlemedim ama yakup kocun paslari izleyen mudafasi yok. Orasi olumlu bir degisim acikcasi
Haftaya tofas ve sonrasinda fener deplasmanlari varmis. Biraz daha cetin surec. Kadro kalitesi onkadar iddiaali degil acikcasi
Haftaici avrupa maci