Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Dis sutta eller sicak. Robinson x3 palmet ile bir anda 12 sayilik bir skor katkisi geldi. Fark 9.

İlk çeyrek gibi başladık, set tempomuz yükselince skora yansıyor, ne zaman tek kişinin elinde süreyi eziyoruz skorda yakalanıyoruz, McCollum ve Muhsin set temposunun içine ediyor bu 5 akıyor maşallah.

İlk çeyrek gibi başladık, set tempomuz yükselince skora yansıyor, ne zaman tek kişinin elinde süreyi eziyoruz skorda yakalanıyoruz, McCollum ve Muhsin set temposunun içine ediyor bu 5 akıyor maşallah.
Robinsoni ilk yarida hic begenmedim
Uzun olarak White benden gecer not almiyor acikcasi.

Can korkmazda sut haricinde bir olayi yok aslinda

6da 6 3luk

22-6 lik bir ceyrek

Palmer bugun bana kapak yapti.

Normalde gereksiz hareketleri oluyor ama bu mac net ve kararli oyun oynadi valla bravo

3. Ceyrek
35 - 11 skor

Kaliteli yerlimiz yok
Bunu Micov ilk görüşmelerde ve anlaşamda Aralık ayında yaptığı röportajda söylemişti. Orada kaliteli yerli oyuncu ve Avrupa tecrübesi olan oyuncu eksikliğinden (daha takım oyununa yatkın oyuncu olarak anladım ben o açıklamayı) bahsetmişti takımın. Bu takımı o ve mevcut hoca kurmadığı için bir şey denemez ama bu açıklamalarından sonra Micov'un seneye nasıl bir takım kuracağını da merak ediyorum.

Seneye iyi yerlilerde almalıyız yabancılar disinda

umut var mı üstad
Goz boyamamasi lazim. 3uncu ceyrek ne attiysak girdi, moralleride bozuldu ama ilk 2 ceyrekte hep kotu tercihlerle yaklastirdik.

Bu maci kopardik eyvallah ama disli diri takima yetmeyebilir hala.

Gecen sezona gore mudafamiz daha iyi ama, agresif.

Son hücum maçın özeti set temposunu düşürüyorsun topu getiren Rıdvan veriyor MC oda tek başına orta mesafe atış, koç devre arası takımın en skorerini görüyor tempoya zarar verdiğini ve fark 19a çıkana kadar ne MC nede Muhsin'i oyuna almadı, hocalık burada işte stajyer skor atan herkesi oynatmaya çalışıyordu kontrol dışı takılıyorduk, takımın kontrolü tamamen koçta kim ihanet ederse sete tempoya oturtuyor.

Goz boyamamasi lazim. 3uncu ceyrek ne attiysak girdi, moralleride bozuldu ama ilk 2 ceyrekte hep kotu tercihlerle yaklastirdik.

Bu maci kopardik eyvallah ama disli diri takima yetmeyebilir hala.

Gecen sezona gore mudafamiz daha iyi ama, agresif.
Abi ne geçen sezonu son 2 maça kadar bu takım defanstta kepaze oluyordu. En büyük değişiklik şu 2 maçta savunmada

Abi ne geçen sezonu son 2 maça kadar bu takım defanstta kepaze oluyordu. En büyük değişiklik şu 2 maçta savunmada
Bu sezon her maci izlemedim ama yakup kocun paslari izleyen mudafasi yok. Orasi olumlu bir degisim acikcasi

Haftaya tofas ve sonrasinda fener deplasmanlari varmis. Biraz daha cetin surec. Kadro kalitesi onkadar iddiaali degil acikcasi

Haftaici avrupa maci

Bu sezon her maci izlemedim ama yakup kocun paslari izleyen mudafasi yok. Orasi olumlu bir degisim acikcasi

Haftaya tofas ve sonrasinda fener deplasmanlari varmis. Biraz daha cetin surec. Kadro kalitesi onkadar iddiaali degil acikcasi

Haftaici avrupa maci
Fener yener zaten kadro kalitesi çok yüksek. Tofasa deplasmanda ne yapacağız merak ediyorum

Bu hoca daha iyi oyuncularla dağa iyi iş yapabilir. Savunmayada önem veriyor belli.

2 senedir şöyle savunma yaptığını gormedim Gsin

Geri
Üst Alt