Galatasaray, Etebo'yu KAP'a Bildirdi

Ingiltere de yasiyorum. Stoke city nin taraftar sitesinde konu ile ilgili baslik acilmis. Yarisi gitmesini istemiyor bu iyiye isaret. Pas, sut ve top kapmasi zayif fakat takimi ileri tasiyor demisler.
Bu transfer haberi ciddi gozukuyor.

Ingiltere de yasiyorum. Stoke city nin taraftar sitesinde konu ile ilgili baslik acilmis. Yarisi gitmesini istemiyor bu iyiye isaret. Pas, sut ve top kapmasi zayif fakat takimi ileri tasiyor demisler.
Bu kötü. Bize bu özellikleri olan adam lzm.

kanattan bozma ise atlettir düz mantığını kurarsak bizim kağnısaray'da iş yapar gibi.

Okuma yazma bilmeyen yamyam topçu ismi var. Tanımıyorum ama iş yapar gibi duruyor.

Bildiğin ndiaye o zaman.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufaktan bi Stoke forumlarına baktım ben de.
Kiralık gitmesinin iyi olacağını düşünüyorlar.

D'Vila ise, Messi bile gelir.

H.o. bu iş bitmiştir.
Zenci Orta Saha

Screenshot_20200907_122720.jpg

Transfer Istihbarat Şefi

FM 18 den hayranıyım premier lig sampiyonluguna gittiğim yıllarda bile takımın vazgecilmeziydi ..

1-2 kere izledim çok hatırlamasam da iyi bir izlenim bırakmıştı biraz savruk ama enerjik ve diayeden daha ofansif bi herifti diye anımsıyorum

Geri
Üst Alt