- 29 Temmuz 2011
- 17.184
- 8.768
- 1.588
Piyasa değeri 4 olan adamı 1 m kiralayıp 8 m opsiyon koymazlar heralde veya opsiyonsuz kiralamak gibi bir ahmaklık Ts bile beceriyor bu işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NdiayeIngiltere de yasiyorum. Stoke city nin taraftar sitesinde konu ile ilgili baslik acilmis. Yarisi gitmesini istemiyor bu iyiye isaret. Pas, sut ve top kapmasi zayif fakat takimi ileri tasiyor demisler.
Bu transfer haberi ciddi gozukuyor.
izle diye attım işte sen karar verOyuncuyu izlemedim ki 2019 fm profiline göre yorumladım şimdi kendim 2020deki profiline bakıcam
Piyasa değeri 4 olan adamı 1 m kiralayıp 8 m opsiyon koymazlar heralde veya opsiyonsuz kiralamak gibi bir ahmaklık Ts bile beceriyor bu işi
Bu herif rüzgarın oğluymuş he.önlibero değil zaten top kapma olayına takılma ama şu videonun başındaki koşuya bak sence 11 mi ?
Bas oyunu lazım bize. Press yapmalıyız bol bol.Pas oyunundan vazgeçmiş![]()
Hayal abicim hayalNaingolan la bu çocuk çok ofansif kalır merkezde heralde değil mi. Ön liberoya bi öküz transfer edip. Etebo Naingolan yapsak o zaman güzel olabilir. Naingolan a taktım.Keşke alabilsek.Ortasaha savaşında son noktayı koyarız.Herkes susar.