Galatasaray, Etebo'yu KAP'a Bildirdi

Geçen gün onu anlatmaya çalıştım hocayla.yonetim arasında apo da dahil çatışma var bence hocayı zorladılar zor durumda bırakalım belki kendi istifa eder diye düşündüler başka hiçbir mantığı yok nedeni yok.bunun
Ama anlamadığım şey hoca hepsinden tecrübeli bunları gördüğü halde neden bu yönetime sabrediyor neden atmıyor taraftarın önüne hocanın bir hamlesine bakardı yeni secim
zaten gideceklerini biliyor keza kendisinin de son yılı ve hoca yeni yönetim zor durumda kalmasın diye öyle toplara girmez belki yeni yönetim çalışmak istemez diye düşünür. Ha gelecek yönetim terimden iyisini getirebilir mi şüpheli. Hoca bence yoruldu ve sabrediyor son bise sarı diyor seneye hocalığı bırakıp üst yönetime gecerse şasirmamak lazim. Aslında hepimiz için en iyisi olur.

zaten gideceklerini biliyor keza kendisinin de son yılı ve hoca yeni yönetim zor durumda kalmasın diye öyle toplara girmez belki yeni yönetim çalışmak istemez diye düşünür. Ha gelecek yönetim terimden iyisini getirebilir mi şüpheli. Hoca bence yoruldu ve sabrediyor son bise sarı diyor seneye hocalığı bırakıp üst yönetime gecerse şasirmamak lazim. Aslında hepimiz için en iyisi olur.
Bende öyle tahmin ediyorum kesinlikle kafasında başkan başkan yardımcılığı güçlü idarecilik var ama anca Ali dürüst haldun yada Adnan Öztürk gibi kanka olduğu biriyle olabilir
Fakat şu da gerçek benim bildiğim fatih hoca eğer bu seneyi final görüyorsa mutlaka finali kupayla yapmak ister o yüzden çok bosvermis davranacagini düşünmüyorum
Mustafa cengizede yazıklar olsun iyi anlamak varken hasta halinde kendisine küfür ettiriyor niye direnir bir insan anlamak zor

"One of our better players when we've struggled in the Championship. Likes a tackle and he's always looking to run forward with the ball. But he doesn't always deliver the right end product (such as trying to take on another opposition player when he should really pass it wide). He's not too dissimilar to Ndiaye who you'll be familiar with."

Ingiltere de yasiyorum. Stoke city nin taraftar sitesinde konu ile ilgili baslik acilmis. Yarisi gitmesini istemiyor bu iyiye isaret. Pas, sut ve top kapmasi zayif fakat takimi ileri tasiyor demisler.
Bu transfer haberi ciddi gozukuyor.
Mate, link please

Transfer Istihbarat Şefi

Etobo: His Style - Scouting [ENG]
nigerias-oghenekaro-etebo.jpg
Etebo is your traditional box to box midfielder; versatile and comfortable in every central midfield area, the 24 year-old can tackle, pass, dribble and has a shrewd eye for goals. The former Warri Wolves midfielder is your complete package. There are moments when he overdoes it, lacks tactical discipline, or fails to make the right decisions, but yes, he’s your complete package midfielder…and you can’t keep a good man down for long.

Etebo’s time was just by the corner, but even him wouldn’t have thought it will be at the biggest stage.

Versatility

As a coach, having someone like Etebo is a gift, as he can play anywhere- right back, attacking mifield, as winger, as a CM(box-to-box) and has also been used by his club in Portugal as a false 9.

Compared to Paul Pogba

Given is physicality, creativity and an eye for a pass and goal, Etebo has been compared to France midfielder, Paul Pogba, who currently plays for English PL side, Manchester United.

Transfer Istihbarat Şefi

Etobo: His Style - Scouting [ENG]
Ekli dosyayı görüntüle 92779
Etebo is your traditional box to box midfielder; versatile and comfortable in every central midfield area, the 24 year-old can tackle, pass, dribble and has a shrewd eye for goals. The former Warri Wolves midfielder is your complete package. There are moments when he overdoes it, lacks tactical discipline, or fails to make the right decisions, but yes, he’s your complete package midfielder…and you can’t keep a good man down for long.

Etebo’s time was just by the corner, but even him wouldn’t have thought it will be at the biggest stage.

Versatility
As a coach, having someone like Etebo is a gift, as he can play anywhere- right back, attacking mifield, as winger, as a CM(box-to-box) and has also been used by his club in Portugal as a false 9.

Compared to Paul Pogba
Given is physicality, creativity and an eye for a pass and goal, Etebo has been compared to France midfielder, Paul Pogba, who currently plays for English PL side, Manchester United.

Transfer Istihbarat Şefi

ben begeniyorum renktas

Hem Okay hem Etebo geliyorsa yanlış planlama yapılmış demektir.

ben begeniyorum renktas
Kendisini aradım vakit 2018 DK ile ilgili çok haber çıkıyor. Pogba ile kıyaslar... Nijerya nın Wonderkid'i vs... Çok olumlu haberler.

Henüz patlamayı yapmadı, ama kaliteli bir oyuncu olduğu belli.

Terim bu sene baskılı bir Powerplay Futbolu oynatacak - Etobo bunun ana (Key) oyuncusu olacak kanımca.

... Ofansif tarzı ayrıca baya heyecan yaratıcı :-)
İnşallah bizde o patlamayı yapar ve faydalı olur.

Transfer Istihbarat Şefi

ofansif 8 ve 10 numara. Gecen sezon kanatlarda da oynamis, belkide dusuk pas yuzdesinin nedeni budur.

İyi ya da kötü bilmiyorum ama sezonun başlamasına bir hafta kala getirdiğin adam buysa sizin yöneticiliğinizin ...
Bu mu ya kaç aydır uğraştığınız kıçınızı yırttığınız adam!
Yazıklar olsun bee.
O ki alacaksınız bu herifi bari transfer sezonunun başında alın da bari takıma falan alışsın bu alınacağına keşke Ndiaye alınsaydı en azından takıma hemen uyum sağlardı.

"One of our better players when we've struggled in the Championship. Likes a tackle and he's always looking to run forward with the ball. But he doesn't always deliver the right end product (such as trying to take on another opposition player when he should really pass it wide). He's not too dissimilar to Ndiaye who you'll be familiar with."

Fakir Ndiaye si yani

Hem Okay hem Etebo geliyorsa yanlış planlama yapılmış demektir.

Bunu yazmak için girdim..

Ortasahamızdaki 2 kişi mücadeleci .. basan koşan presle boğan tipte olacak...

İlerde emre-arda-falcao-diagne işi bitirir zaten..

Veya biri mükemmel bi kesici diğeri de oyunu ileri taşıyabilen olacak..

Etobo ve okay ikilisi bunlara uymaz

Geri
Üst Alt