Galatasaray, Fabian Rieder İçin Temasa Geçti

zaten isvicre ligi tehlikeli bir lig
burada 30 gol atan diger liglerde 3 gol bile atamiyor

ama bu cocuk farkli

heryerinden futbolcuyum diye bagiriyor

bu arada gecen yaz bayern ilgilendi biraz pusmesini istiyorlar

rieder bayern yaz birsuru haber var zaten

cocugu bayern istiyorken hic gelirmi

no chance
Manuda ciddi olarak ilgileniyor diye biliyorum.Harbi bu çocuk 8 in tillahi

Manu, Bayern bu gibi takımlar eğer Zakharyan'ın durumu gibi bir durum yoksa talip olurlarsa zaten alırlar. Almadıklarına göre talip değiller demektir. İzliyorlardı tamam lakin bu takımların zaten izlediği sürüsüne topçu vardır. Bu oyuncuyu almadıklarına göre daha hazır görmüyorlar ve liginden başka takıma gitmesini ve oradaki performansını bekliyorlar.

Şu ülkeden futbolcu çıkmaz mantığından vazgeçin adamlar afrikanın köylerinden bulup futbolcu yapıyor bizimkiler lig beğenmiyor. Kaliteliyse kalitelidir tanımıyorum kendisini ama bilen vardır. Yalniz aynı soyisimde bir futbolcu çok duydum sanki var mı bildiğimiz liglerden aynı soyisimden veya benzer bi futbolcu

Şu ülkeden futbolcu çıkmaz mantığından vazgeçin adamlar afrikanın köylerinden bulup futbolcu yapıyor bizimkiler lig beğenmiyor. Kaliteliyse kalitelidir tanımıyorum kendisini ama bilen vardır. Yalniz aynı soyisimde bir futbolcu çok duydum sanki var mı bildiğimiz liglerden aynı soyisimden veya benzer bi futbolcu
Reinier mi?

Gelmez falan diyenler neye dayanarak bunu diyor? Videosunda öyle pek 1 özelligini göremedim de ondan merak ettim. Videolara bakarsak zekeria bunu 2ye katlar, hirvat cocuk 3e katlar. Tabi videolara göre diyorum bunu

Gelmez falan diyenler neye dayanarak bunu diyor? Videosunda öyle pek 1 özelligini göremedim de ondan merak ettim. Videolara bakarsak zekeria bunu 2ye katlar, hirvat cocuk 3e katlar. Tabi videolara göre diyorum bunu
Sofascore istatistiklerine baktim

Takiminin

Top calmada ve top kaybinda 1ci sirada
En cok sari kart görek 2ci topcu
Kilit pasta 1ci sirada
Gol+asist toplam 7 ile 3cu sirada

Genel reyting de 7.15 ile kaleciden sonra takiminin en iyisi

Garip 1 topcu izlenimi verdi acikcasi

Sofascore istatistiklerine baktim

Takiminin

Top calmada ve top kaybinda 1ci sirada
En cok sari kart görek 2ci topcu
Kilit pasta 1ci sirada
Gol+asist toplam 7 ile 3cu sirada

Genel reyting de 7.15 ile kaleciden sonra takiminin en iyisi

Garip 1 topcu izlenimi verdi acikcasi

E bu bildigin Belhanda

Kaynak BCTmiymiş ya. Boşuna heyecanlanmışız. Dün biz foruma yazdığımızda görüp haber yapmıştır.

Geri
Üst Alt