- 23 Aralık 2008
- 59.888
- 57.374
- 4.858
Bana boş bir oyuncu gibi geldi tipki cicaldao gibi tüy siklett.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manuda ciddi olarak ilgileniyor diye biliyorum.Harbi bu çocuk 8 in tillahizaten isvicre ligi tehlikeli bir lig
burada 30 gol atan diger liglerde 3 gol bile atamiyor
ama bu cocuk farkli
heryerinden futbolcuyum diye bagiriyor
bu arada gecen yaz bayern ilgilendi biraz pusmesini istiyorlar
rieder bayern yaz birsuru haber var zaten
cocugu bayern istiyorken hic gelirmi
no chance
Gelmez bu türkiyeye
isvicreli futbolcularin hayali bundesligadirKöy takiminda karin tokluguna oynuyo nereye gelmiyo
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reinier mi?Şu ülkeden futbolcu çıkmaz mantığından vazgeçin adamlar afrikanın köylerinden bulup futbolcu yapıyor bizimkiler lig beğenmiyor. Kaliteliyse kalitelidir tanımıyorum kendisini ama bilen vardır. Yalniz aynı soyisimde bir futbolcu çok duydum sanki var mı bildiğimiz liglerden aynı soyisimden veya benzer bi futbolcu
Olabilir nerede oynuyor hocamReinier mi?
Ozaman alalım degerini bilemedik cicaldununBana boş bir oyuncu gibi geldi tipki cicaldao gibi tüy siklett.
Girona'da kiralık, Real'in futbolcusu. Daha önce de Dortmund'da kiralıktıOlabilir nerede oynuyor hocam
Sofascore istatistiklerine baktimGelmez falan diyenler neye dayanarak bunu diyor? Videosunda öyle pek 1 özelligini göremedim de ondan merak ettim. Videolara bakarsak zekeria bunu 2ye katlar, hirvat cocuk 3e katlar. Tabi videolara göre diyorum bunu
Sofascore istatistiklerine baktim
Takiminin
Top calmada ve top kaybinda 1ci sirada
En cok sari kart görek 2ci topcu
Kilit pasta 1ci sirada
Gol+asist toplam 7 ile 3cu sirada
Genel reyting de 7.15 ile kaleciden sonra takiminin en iyisi
Garip 1 topcu izlenimi verdi acikcasi
Hic aklima gelmemisti ama dogru dedin. Istatistikler bunu gösteriyor rtsE bu bildigin Belhanda
BCT nedir ?Kaynak BCTmiymiş ya. Boşuna heyecanlanmışız. Dün biz foruma yazdığımızda görüp haber yapmıştır.
Berkan Cicaldau TaylanBCT nedir ?
burhan can zakharyan dediğinde bizim yönetim sen nereden biliyorsun demişlerBerkan Cicaldau Taylan
Burhan Can Terzi
Onu sportcellden başka biri dedi ilk. Bir de güya Zaniolo'nun alternatifiydi o duyuma göre.burhan can zakharyan dediğinde bizim yönetim sen nereden biliyorsun demişler
duyumculuk 101 hocamız