Galatasaray, Felipe Melo‘yu İstiyor!

Meloya çok ihityacımız var kesinlikle gelmeli acilen izlemeyenler bitti sanıyor da bu adamın çoğu maçını izledim hala ligin içinden geçer ben söylüyeyim size.

En az 6 aylık kadroda bulunmalı. Herkes vursun kırsin diyor da Melo alan kapatarak ve doğru zamanda doğru yerde olarak faydalı olur. Ayrıca mevzu Galatasaray olunca 40da olsa vurup geçer rakibe. Bende isterim takımda olmasini

Felipe Melo tarzı futbolcu istiyordur çok ta şey etmemek lazım. Kendi açıkladıkları yeni transfer stratejisine uymuyor. Ha Asgari ücret + yol + yemek e gelecekse Podolski yi de alsın gelsin. Takıma abilik yapsınlar.

Palmeiras ile maç yapsak bizi yenmeleri zerre şaşırtmaz. Orada oynayabilen adam burada da süre bulur hemde rahat rahat. Donk bile gidene kadar ağır çekim mod da oynayarak her maç sahadaydı. Melo ondan çok daha iyi topçu katkı vermemesi ihtimal dışı. 2012 Necati Ateş takviyesi gibi bakıyorum bu hamleye. General ve winner oyuncu açığına takviye diyebiliriz.

Adam 40 yasinda brezilya liginin en iyi orta sahalarindan biri ama burdakiler begenmiyor😂😂 gelsin yedek otursun kadroda olsun ara sira oynar iyidir

Açık konuşmak gerekirse Taylan'dan da Gustavo'dan da daha iyi performans verir.

gelmesini isterim hiçbirşey yapmasa kenarda hırsıyla takımı ateşler bir de rakipleri kudurtur :D

Bence burada şöyle bir risk var.

Melo çok hırslı ama yaşı epey ilerledi. Eğer beynin istediklerini vücut yapamazsa bu sefer diline karakterine vurur ki onda bu konular çok sıkıntı faydasından çok zararı olur.

Resmen kumar olur ya tutar ya sıçar

Menajeri Leo Londradan yakin arkadasim. Simdi konustum. 2 gorusme yaptik, biten birsey yok dedi.

Defansa da eski Fener’li Uche ve Högh ikilisini aldık mı taş gibi bir takım oluruz.

3'lü stoperde ortada oynar.

Geri
Üst Alt