Kusura bakmayın birşey sormak istiyorum, gerçi forumda gözlemlediğim kadarıyla bu tarz tartışmalardan gereksiz ikili münakaşalar çıktığı için hiç girmek istemiyorum ama affınıza dayanarak soracağım. Şimdi fener 6 Nisan istemiş, biz 28 istemişiz, Federasyon "13 Nisan'da oynanacak" demiş. Ne fener beğenmiş ne biz.
Şimdi bunun karşılığı "sözünü tutamıyor" ve "Avrupa'da ağırlığımız kalmadı" mıdır?
Mesela hangi başkan olsun isterdiniz, ve o başkanın Avrupa'da ağırlığı olur ve sözü geçermiydi? UEFA veya ne bileyim atıyorum İngiltere federasyonu olsa "maç şu tarihte oynanacak" diye bildirimde bulunsa orda da "sözünü tutmadı" "ağırlığımız kalmadı" muhabeti oluyor mu? Veya Türk takımları UEFA bildirimde bulunduğunda masaya yumruk vuruyor mu?
Fenerlilere gülüyoruz ama aynı muhabet burda da var.
Federasyon bir tarih veriyor, takımlar çıkıp oynayacak, bunu bizim için demiyorum, Türkiye'deki durum çok kabul edilemez bir durum. Herkes için böyle.
Eski bir Türk filmi vardı Arzu Film'in, Tellioğullarıyla Seferoğulları'nın kavgasını anlatan, filmin ismi Tosun Paşa'ydı galiba, tekrar bir izlemek lazım.
Yönetim ne yapsın yahu mafya mı yollasın oraya?