Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Günü Belli Oldu!

Biz
2 Nisan Cumartesi Eskişehir (D)
9 Nisan Cumartesi Rize
13 Nisan Çarşamba Fb
15 Nisan Antalya (D)

Fb
3 Nisan Pazar Osmanlı
10 Nisan Pazar Konya(D)
13 Nisan Galatasaray (D)
17 Nisan Pazar Mersin

Bizim Antalya maçı Pazar'a,Fb'nin Konya maçı da Cumartesi'ye alınır muhtemelen.

Dursun 28 nisan demiyecekti.beceriksiz olduğunu birkez daha kanıtladı. Kağıt üzerinde avantaj fenere geçti. Sneijder olmayacak. Fenerin de konya deplasmanı en rahat maçı olur, bazı oyuncularını bile dinlendirir muhtemeln.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Afrika atasözü der ki: Aslanlar kendi hikayelerini yazmazsa, avcıların hikayelerini dinlemek zorunda kalırlar...

Cenz9h5WIAAkPsi.jpg

Sneijder sakatlandi ya... aldilar alabilecekleri en yakin tarihe!

Puan olarak geride olmaktan daha büyük sıkıntı yaptırım gücünü kaybetti Galatasaray. Bugün Galatasaray Başkanı oraya gidiyor rakibin başkanı da yok bu arada onlar ne diyecek diye ağzının içine bakıyor. Daha kötüsü bu başkan ve yönetim daha geçen hafta iki üç muhalif ses dışında büyük destek gördü.

Fb ısrarla 13 Nisan istemiş ve sonuç olarak istediğini aldılar.

Ulan Dursun bir isi de becer be beceriksiz pisirik herif.

Aziz'in TFF'sinin hazir Sneijder de yokken maci önce oynatmak istemesi sasirtmadi bizleri yine.

Yine ve yeniden söylüyorum bu Dursun'un kaldigi sürece gelecegimiz KAPKARANLIK.

Son düzenleme:
Şaşıran var mı ki

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine sallamaya başlamışsınız. hani aziz mayıs ayında istiyordu maçı ? hani aziz yönetiyodu tff yi ? maçı 6 nisana verseler aziz istedi diyeceksiniz, 13 nisana verdiler yine aziz istedi diyorsunuz, 28 nisana verseler aziz dursunu ayarlamış istediğini yaptırdı diyecektiniz. siz aziz ile kafayı bozmuşsunuz.

fb kulübü maçı en kısa zamanda oynamak istedi, GS ise 28 nisan. tff arayı bulmuş gibi gözüküyor.

Adam gelmeye bile tenezzül etmiyor, sag kolunu yani bas köpegini yolluyor.

Cenyp0MW8AAyNSz.jpg

Dursun bunuda beceremedi sucu TFF atti yürü git

Dursun'a iş buyur arkasından sen git

-Tapatalk-

Ben hayatimda bu kadar sümsük bir baskan görmedim.

Zamanında Adnan öztürk reis vardı,başkan yardımcısıyken ne gömçürüyordu tff- şikecilere-basına hepsi pısıp kalıyordu,reis kalmadı klüpte

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mahmut uslu denilen köpeğe bak barış ortamı istiyormuş. Şikebahçenin sahasında oldu mu dost değiliz stadı dar edicez, futbolu terörize eden açıklamalar vs. Maç bizim sahada oldu mu dostluk kardeşlik bir yumuşama ortamı. Hadi lan ordan şikeciler size su bile yok.

Dursun yine yalancı çıktı.
Verdiği hiç bir sözü tutamıyor.

Ne yazik ki GALATASARAY 'imızın Dursun yüzünden medyada,ülke futbolunda ve avrupada ağırlığı kalmadı.

Elini masaya vuran bir başkana çok acil ihtiyaç var

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakmayın birşey sormak istiyorum, gerçi forumda gözlemlediğim kadarıyla bu tarz tartışmalardan gereksiz ikili münakaşalar çıktığı için hiç girmek istemiyorum ama affınıza sığınarak soracağım. Şimdi fener 6 Nisan istemiş, biz 28 istemişiz, Federasyon "13 Nisan'da oynanacak" demiş. Ne fener beğenmiş ne biz.

Şimdi bunun karşılığı "sözünü tutamıyor" ve "Avrupa'da ağırlığımız kalmadı" mıdır?

Mesela hangi başkan olsun isterdiniz, ve o başkanın Avrupa'da ağırlığı olur ve sözü geçermiydi? UEFA veya ne bileyim atıyorum İngiltere federasyonu olsa "maç şu tarihte oynanacak" diye bildirimde bulunsa orda da "sözünü tutmadı" "ağırlığımız kalmadı" muhabeti oluyor mu? Veya Türk takımları UEFA bildirimde bulunduğunda masaya yumruk vuruyor mu?

Fenerlilere gülüyoruz ama aynı muhabet burda da var.

Federasyon bir tarih veriyor, takımlar çıkıp oynayacak, bunu bizim için demiyorum, Türkiye'deki durum çok kabul edilemez bir durum. Herkes için böyle.

Eski bir Türk filmi vardı Arzu Film'in, Tellioğullarıyla Seferoğulları'nın kavgasını anlatan, filmin ismi Tosun Paşa'ydı galiba, tekrar bir izlemek lazım.

Yönetim ne yapsın yahu mafya mı yollasın oraya?

Son düzenleme:
Kusura bakmayın birşey sormak istiyorum, gerçi forumda gözlemlediğim kadarıyla bu tarz tartışmalardan gereksiz ikili münakaşalar çıktığı için hiç girmek istemiyorum ama affınıza dayanarak soracağım. Şimdi fener 6 Nisan istemiş, biz 28 istemişiz, Federasyon "13 Nisan'da oynanacak" demiş. Ne fener beğenmiş ne biz.

Şimdi bunun karşılığı "sözünü tutamıyor" ve "Avrupa'da ağırlığımız kalmadı" mıdır?

Mesela hangi başkan olsun isterdiniz, ve o başkanın Avrupa'da ağırlığı olur ve sözü geçermiydi? UEFA veya ne bileyim atıyorum İngiltere federasyonu olsa "maç şu tarihte oynanacak" diye bildirimde bulunsa orda da "sözünü tutmadı" "ağırlığımız kalmadı" muhabeti oluyor mu? Veya Türk takımları UEFA bildirimde bulunduğunda masaya yumruk vuruyor mu?

Fenerlilere gülüyoruz ama aynı muhabet burda da var.

Federasyon bir tarih veriyor, takımlar çıkıp oynayacak, bunu bizim için demiyorum, Türkiye'deki durum çok kabul edilemez bir durum. Herkes için böyle.

Eski bir Türk filmi vardı Arzu Film'in, Tellioğullarıyla Seferoğulları'nın kavgasını anlatan, filmin ismi Tosun Paşa'ydı galiba, tekrar bir izlemek lazım.

Yönetim ne yapsın yahu mafya mı yollasın oraya?
Öncelikle 28 nisanı ben istemedim
Dursun çıkıp kendisi istiyoruz dedi ve beceremedi

Misal; terim 2 sene önce ceza aldığında herkes fener maçına takımın başında çıkamaz dedi ve bir şekilde fenerasyona baskı kurulup cezası ertelenmişti.
Eminim ki şimdi böyle bişey olsa dursun kesinlikle hocanın cezasını erteleyemez.

Her ne kadar sevmesem bile canaydın zamanında cıkıp dediki ;bizim maçta aleyhimize kötü kararlar veren ali aydın düdüğünü asacak ve hakem o günden sonra bir daha maç yönetmedi.

Avrupa işine gelirsek eğer;
Aysal zamanında ffp için görüşme yaptığında çok rahat bir sekilde 2 senelik zamanı koparmış
Hatta transfer yasağı yerine 250 bin euro ceza tek odemiştik.
Dursun ise avrupaya gitmeme cezası konusunda hiç bir şey yapamadı
Inter başkanı ile bir yemek yiyip transfer yapardık şimdi ise transfer bile yapamıyoruz.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetimine!
Dayak yiye yiye gideceksiniz.

Geri
Üst Alt