Galatasaray-Fenerbahce Derbisinin Tarihi Belli Oldu!

Niye imkansız olsun ki, Fatih Terim yönetiminde Milan Baros'un üst direkten dönen topu, tek kale oynamamıza rağmen Stoch'un golüyle 2-1 yenildiğimiz maçı hatırlayın. Çekirge 3. kez zıplayamayacak.
Bu sene o sene demişsin...

Bu sene Kadıköy de oynamıyoruz diyorum. 2019 da oynuyoruz orada.

sent via GSC

merhaba arkadaslar,
yurt disindan mac gelecegim icin simdiden kazikmarka bir sayfadan (viagogo) biletimi aldim. normalden 2-3 kat verdigimden eminim ama olsun. sizden ögrenmek istedigim blok 109 nasil bir yer? anladigim kadariyla kamera acisindan bakilirsa sol üst korner bayraginin arkasi. Galiba ultraslan yeri diye duydum sonradan. baska bloklardan farkli bir durumu varmi orasinin.?

merhaba arkadaslar,
yurt disindan mac gelecegim icin simdiden kazikmarka bir sayfadan (viagogo) biletimi aldim. normalden 2-3 kat verdigimden eminim ama olsun. sizden ögrenmek istedigim blok 109 nasil bir yer? anladigim kadariyla kamera acisindan bakilirsa sol üst korner bayraginin arkasi. Galiba ultraslan yeri diye duydum sonradan. baska bloklardan farkli bir durumu varmi orasinin.?
@Keramettin TANRIVERDİ

merhaba arkadaslar,
Ultraslanın hemen yanı ne gibi bir fark olduğunu düşünüyorsun?

Daha simdiden nasil aliniyor mac icin bilet? Kaziklanmis olmayasin.

Daha simdiden nasil aliniyor mac icin bilet? Kaziklanmis olmayasin.
Merhaba Can, viagogodan anladığım kadarıyla kombinesi olanların biletini alabiliyorsun. 100% emin olamıyorum hala. Alacağımı zannediyorum bileti. Ama onu passolige nasıl geçiririm onu bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim. Herkese selamlar

hafta sonuna alırlar mı acaba daha sonra bi ihtimal. kombine aldım daha maça gidemedim

ne şampiyonluk
ne kupa için
değil aşkımız
bursasporum biz senin
rengine aşığıııızzz

Geri
Üst Alt