Galatasaray - Fenerbahçe Maç Analizi | KONSANTRASYON BAŞLIĞI

Istanbulda olupta maca gidemeyecek renktaslar,
Bulusma duzenleyip bir cafede maci izlesek guzel olmaz mi?

Hızlı hücum imkanı vermeyelim Alper driplingle gelmek isteyecek onu yıldırmalı sertlikle cevap vermeliyiz kilit isim Alper olur dönen topları alıp baskılarsak rahat yeneriz.

Şikecilere karşı kendi futbolumuzu oynamalıyız asla rakibe göre oynamamalıyız. Bu sezon ne zaman rakibe göre oynasak kötü oynadık. Tolga dönecekse eğer Belhanda solda denenebilir ortada çok fazla top ezdi solda sanki kendine daha rahat alan buluyor. Gomis, Feghouli, Belhanda, Tolga ve Ndiaye'nin ceza sahasına koşu yapması gol şansımızı çok arttırır özellikle arenadaki ilk maçlarda bu tip pozisyonları çok yakalıyorduk. Maçın başından sonuna kadar baskılı futbol oynamalıyız Aykut biz bastırdıkça siner ve bocalar. Nefes alma imkanı vermemeliyiz.

Daha önce defalarca kez birçok konuya yazdığım gibi galibiyetin anahtarı son vuruşlardan geçiyor. Gerisi hikaye. Bu maç muhakkak en az 5 net pozisyonumuz olacaktır diye tahmin ediyorum, o savunmanın bizim hücum gücümuz karşısında daha azını vermemesi çok zor. Önemli olan bunları yüksek yüzdeyle atabilmek. Yoksa adam gelip geçen seneki ve Süper Final'deki gibi saçma sapan bir gol atar sana ve maçı kazanır. Sonrasında da o iğrenç esprilere ve dalga konularına maruz kalırız.

Derbi gününün gelmesini bir yandan istiyor, bir yandan istemiyorum.. Çekeceğim stressin haddi hesabı olmayacak, yaşayacağım mutluluğun tarifi olmayacak.. Böyle işte Galatasaray, müsebbibidir gönlümün. İnşAllah galibiyet alırız, ve tarifi olmayan mutluluklar ile dolar taşarız.

Derbi gününün gelmesini bir yandan istiyor, bir yandan istemiyorum.. Çekeceğim stressin haddi hesabı olmayacak, yaşayacağım mutluluğun tarifi olmayacak.. Böyle işte Galatasaray, müsebbibidir gönlümün. İnşAllah galibiyet alırız, ve tarifi olmayan mutluluklar ile dolar taşarız.
Yav bende fena heyecan yapiyorum oyle boyle degil.
Bursa macimizi stress yuzunden yarida kapatmak zorunda kalmistim.
Gecen konya macini izlerken kalbim küt küt atiyordu yine.Aşiri heyecan yapiyorum.50 tane osym sinavina 30tane is gorusmesine girdim hicbirinde bu kadar heyecan yapmadim desem abartmam herhalde.

belhanda inanılmaz derecede fazla top kaybediyor. eğer ligin üst sıralarındaki takımlarada böyle performans sergilerse işimiz çok zor.

Yav bende fena heyecan yapiyorum oyle boyle degil.
Bursa macimizi stress yuzunden yarida kapatmak zorunda kalmistim.
Gecen konya macini izlerken kalbim küt küt atiyordu yine.Aşiri heyecan yapiyorum.50 tane osym sinavina 30tane is gorusmesine girdim hicbirinde bu kadar heyecan yapmadim desem abartmam herhalde.

Gerçektende öyle, bende maçları kaldıramayıp kapatıyorum. Çok garip bir his, kimseyede derdini anlatamıyorsun.

Kaç atıyoz şimdi ? Ben 3-1 yada 4-1 diyorum skor olarak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt