- 27 Ocak 2010
- 139.562
- 105.919
- 5.648
dursun çıldırdı 10 istiyorHani bi hakem en fazla bi takımın 5 maçını yönetiyordu fenerle Yasin kol sevişmesi 6.maç olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun çıldırdı 10 istiyorHani bi hakem en fazla bi takımın 5 maçını yönetiyordu fenerle Yasin kol sevişmesi 6.maç olacak
Neresi güzel
Ekli dosyayı görüntüle 320654
Bu hıyarı baskı altına alıp lehimize yönettirebiliriz ahbert neticede ilk ifb maçından kalan alacağımız war.
Merak etmene gerek yok ben soylim;Bu belliydi ben asıl varı merak ediyorum
Ya bu herife erkek delikanlı falan deniyor alakası yok korkak sinik bi herif. 90 dk içinden geçmemiz lazım.Bu hıyarı baskı altına alıp lehimize yönettirebiliriz ahbert neticede ilk ifb maçından kalan alacağımız war.
para verip giden kitle tiyatroya operaya gitmedigini bilmeli o tribnlere gidenin tek amacı var takımı desteklemek son yıllarda biz tamamen fb tribünlerine kitlesıne dönduk tribünlere gittigim zamanlarda da bolca gördüm bunu sadece ucl maclarında farklı onun dısında komple çöp takıma destek olan çok çok azınlık kitle maalesefpara verip kalkıp trübüne giden adam değilse kim Gsli rtaş internette ahkam kesen kitle mi
Onur Özütoprak var Dakul var Coğrafi varcı var alternatifler mevcut