GSC Haber Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Hakemi Yasin Kol Oldu

Bu açıklamayla birlikte ifb nin 11 de belli olmuş oldu

Yasin Kol
Yasin Kol-Yasin Kol-Yasin Kol-Yasin Kol
Yasin Kol-Yasin Kol
Yasin Kol-Yasin Kol-Yasin Kol
Yasin Kol

Ilk macta 40 dakika faul vermediydi lehimize. Skirinyar Saranin bilegini kiriyordu, birak kirmiziyi, faul bile vermedi. Fener besiktas macinda 40 metreden olmayan penaltiyi verdi. Bu serefsiz hakemle nasil mucadele edeceksinki. Osimhene vurup duracaklar, faul calmayacak bu serefsiz. Yönetim defol defol defolllll!!!!!

Bu belliydi ben asıl varı merak ediyorum

VAR a da davutu versinler. hakemi de yeneceeeez yaaa üst üste koyacaaaaz yiaaa diyenler hadi bakalım pazar günü yenelim nasıl yeneceksek bunları

Bu belliydi ben asıl varı merak ediyorum
Merak etmene gerek yok ben soylim;

1776935788825.webp

Coğrafi Abdullahı da vara atasınlar böyle eksik olmuş.

Bırak kazanmayı bu hakemle puan bile alamayız geçmiş olsun haftaya Samsun galibiyeti şart bakalım nasıl olacak

Yine ilk yarı idare edecek, bir şekilde 0-0'a bağlatacak 3 saniyede bir düdükle. İkinci yarı Fb lehine kritik yerlerden uydurma 73 faul, bizim lehimize faul yok. Zaten oyundan düşüyoruz ikinci yarılarda. Sinirler gerilince 1-2 kırmızı kartla katledip maçı bitirecek.

coğrafi hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy'u da istiyoruz.

para verip kalkıp trübüne giden adam değilse kim Gsli rtaş internette ahkam kesen kitle mi
para verip giden kitle tiyatroya operaya gitmedigini bilmeli o tribnlere gidenin tek amacı var takımı desteklemek son yıllarda biz tamamen fb tribünlerine kitlesıne dönduk tribünlere gittigim zamanlarda da bolca gördüm bunu sadece ucl maclarında farklı onun dısında komple çöp takıma destek olan çok çok azınlık kitle maalesef

Geri
Üst Alt