GSC Haber Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Hakemi Yasin Kol Oldu

Fb-Gs
Gs-Bjk
Fb-Bjk maclarindan sonraki 4. Derbi maci herifin 1 senedeki.
Yabanci dil bilmez,fifa kokarti yok,her mac skandal hatalari olmasina ragmen bu kadar buyuk Mac verilen bi hakem gormedim ben. Herifler icerde disarda en istedikleri hakemle oynuyo ne guzel dunya. Yemin etmisler fenerbahcelerini sampiyon yapmaya kopekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yönetim ve başkan demeyin boşuna gs umurlarında degil osi barış gibi oyunculara dua edecez birşey yaparsa diye

Yasin kolun yönettiği Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçe 7 maçtan 6 galibiyeti var 1 beraberlik.
Yasin kolun yönettiği Galatasaray maçlarında Galatasaray 2 mağlubiyet 2 beraberlik 1 galibiyet almış.
Yasin Kol Galatasaray'a 4 kırmızı kart vermişken Fenerbahçenin rakiplerine de 5 kırmızı kart göstermiş.
Bu istatistik doğru mu

başımızda yönetim namına birşey olmadığının net bir göstergesi daha

Okan hocadan da takımdan da bu sene acayip soğudum fakat böyle etkisiz ve pasif bir yönetimle üst üste4 sene şampiyon olursa bu çok ciddi bir başarı. Yönetime ayrı tffye ayrı edilecek küfürün haddi hesabı yok şunun üstüne de değmez hakikaten.
Bu memlekette futbol falan izlemez.

Bu maçta sahaya inip bu iti linç etseler, kim ne diyebilir? Ligi kıralım kimse şampiyon olamasın lig iptal etsin ataması.

Bu itin maçı karlermesini izleyeceğime çıkmam, yine şampiyon olurum.

Bu adam her maçı skandal yönetip nasıl derbi maçlarına veriliyor.😆😛😆

.,

Ekli dosyalar

• IMG_0242.webp
    IMG_0242.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 3
Yabancı dil bilmeyen, baskıyı kaldıramayan ve ciddi şekilde karar verme sorunları olan adamı her defasında derbiye atıyorlar.

Ama bizim yönetim uyumaya devam etsin. Beceriksiz işbilmez embesiller. Defolup gidip düşün şu kulübün yakasından artık kan emiciler.

Hakemle ilgili bir şeyler söyleyin baride eyyamı azaltsin

Yabancı dil bilmeyen, baskıyı kaldıramayan ve ciddi şekilde karar verme sorunları olan adamı her defasında derbiye atıyorlar.

Ama bizim yönetim uyumaya devam etsin. Beceriksiz işbilmez embesiller. Defolup gidip düşün şu kulübün yakasından artık kan emiciler.
vallahi fırat aydınus, cücü'nün değerini bilememişiz en azından heriflerde eyyamın yanında fifa kokartı vardı, bunun şikenin yanında güvenlik kartı.

Bu herif Trabzon’luysa bize kıyak çekmesi lazım Trabzon’un ikinciliği için önünü açarak

Yapı takır takır çalışıyor bu sene gel görkü yapıya rağmen kazanamıyor malaklar

sen o koltukda oyle sus pus oturursan Yasin Kol da verirler Erkan Engin de

varada erkan engin mi ne şerefsiz vardı onu verirler

Geri
Üst Alt