GSC Haber Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Hakemi Yasin Kol Oldu

Hiç bir futbolcu bu itin ve yardımcılarının elini sıkmamalı maç öncesi bakalım yapabilecek miyiz bunu

Okan hocadan da takımdan da bu sene acayip soğudum fakat böyle etkisiz ve pasif bir yönetimle üst üste4 sene şampiyon olursa bu çok ciddi bir başarı. Yönetime ayrı tffye ayrı edilecek küfürün haddi hesabı yok şunun üstüne de değmez hakikaten.
Bu memlekette futbol falan izlemez.
biz bunu söylüyoruz ama millet taktik oyun diyor, şu ligde neyi oynuyacan. şl de laf edilir ettikte ama şu lige hocayı yem etmem. valla tiksindim yav adamları her sezon ittire ittire dibimize yanaştırıyorlar, mayısada kadar iftira algı sokayım bu lige. şl ilaç gibi geldi hu sezon yoksa valla salacaktım lig maçlarını.

“Türkiye Futbol Federasyonu mevcut yönetimiyle tüm ilişkilerimiz, bugün itibarıyla, askıya alınmıştır.”

Dursun Aydın Özbek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

30 milyon GS taraftarı var diyoruz değil mi? Ama bu atamayı yapanlar ya biz ne yapıyoruz bu kadar insan kızdırılır mı diye bir şüpheye bile düşmüyorsa suç bizdedir.

Küfür gibi atama.

Tribünler sahaya dalsa yeridir.

Bu göt oğlanı sahaya iner inmez 50 kadar taraftar sahaya salınmalı. 2-3 tane sağlam sille sonrası taraftarlar saha dışına çıkarılmalı.

Maç ondan sonra başlarsa başlamalı ya da ertelenmeli. Can korkusu dışında hiçbişey bu ite düzgün maç yönettiremez.

Acikcasi su an tek merak ettiğim kendi taraftari önünde gs oyunculari ve hocasının nasil reaksiyon vereceğidir, yoksa yasin her maç aynu yasin

Kol gibi geçirdiler, artık açık açık bize düşmanlıklarını ilan etmiş ve gerekirse sahada zorla şampiyonluğu alıp fbye vermiş oldular.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90 dakika boyunca yasin kolun anasına karısına nenesine dedesine sövmeyen Galatasaray taraftarı taraftarım demesin öyle bir duruma getirilmeli ki birdaha stadın önünden geçerken eli ayağı götüne girmeli korkudan

biz bunu söylüyoruz ama millet taktik oyun diyor, şu ligde neyi oynuyacan. şl de laf edilir ettikte ama şu lige hocayı yem etmem. valla tiksindim yav adamları her sezon ittire ittire dibimize yanaştırıyorlar, mayısada kadar iftira algı sokayım bu lige. şl ilaç gibi geldi hu sezon yoksa valla salacaktım lig maçlarını.
Anlatamıyoruz 90 dakikayı 45-50 dakika oynuyoruz Allah aşkına yok mu bunun bir istatistiği topun bizde kalma süresi kaç dakika merak ediyorum biz ne zaman basıp topu alsak faul düdüğü çalınıyor maçlarda bazılarımız hoca falan diyorda Allah aşkına fenerli futbolcular rakiplerine el ense çekip çifte dalıyorlar düdük yok

Askıya alsan ne almasan ne kim takar şu açıklamayı? Gelmiş geçmiş en pasif Galatasaray başkanı bile düdük astırdı zamanında.

35 milyon taraftarı olan camiayı ne hale getirdiniz helal olsun rakip istedi yabancı hakem bile getirdi sahamıza biz bir yasin i değiştiremedik baştan aşağı yetenek abidesisiniz

Geri
Üst Alt