Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.237
- 6.899
- 1.738
İşte her şeyi geçtim sırf bu yüzden bile atanamaması lazımdı. Çok garip bi iklimde yaşıyoruzBu herif Trabzon’luysa bize kıyak çekmesi lazım Trabzon’un ikinciliği için önünü açarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte her şeyi geçtim sırf bu yüzden bile atanamaması lazımdı. Çok garip bi iklimde yaşıyoruzBu herif Trabzon’luysa bize kıyak çekmesi lazım Trabzon’un ikinciliği için önünü açarak
Dayak yerse için soğur acirsam serefsizimCiddi söylüyorum eger bizi dograrsa bu herif stadta linc edilmeli.
biz bunu söylüyoruz ama millet taktik oyun diyor, şu ligde neyi oynuyacan. şl de laf edilir ettikte ama şu lige hocayı yem etmem. valla tiksindim yav adamları her sezon ittire ittire dibimize yanaştırıyorlar, mayısada kadar iftira algı sokayım bu lige. şl ilaç gibi geldi hu sezon yoksa valla salacaktım lig maçlarını.Okan hocadan da takımdan da bu sene acayip soğudum fakat böyle etkisiz ve pasif bir yönetimle üst üste4 sene şampiyon olursa bu çok ciddi bir başarı. Yönetime ayrı tffye ayrı edilecek küfürün haddi hesabı yok şunun üstüne de değmez hakikaten.
Bu memlekette futbol falan izlemez.
Açıklamaya bi bak ya. Ne rezil bi yönetim“Türkiye Futbol Federasyonu mevcut yönetimiyle tüm ilişkilerimiz, bugün itibarıyla, askıya alınmıştır.”
Dursun Aydın Özbek
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Anlatamıyoruz 90 dakikayı 45-50 dakika oynuyoruz Allah aşkına yok mu bunun bir istatistiği topun bizde kalma süresi kaç dakika merak ediyorum biz ne zaman basıp topu alsak faul düdüğü çalınıyor maçlarda bazılarımız hoca falan diyorda Allah aşkına fenerli futbolcular rakiplerine el ense çekip çifte dalıyorlar düdük yokbiz bunu söylüyoruz ama millet taktik oyun diyor, şu ligde neyi oynuyacan. şl de laf edilir ettikte ama şu lige hocayı yem etmem. valla tiksindim yav adamları her sezon ittire ittire dibimize yanaştırıyorlar, mayısada kadar iftira algı sokayım bu lige. şl ilaç gibi geldi hu sezon yoksa valla salacaktım lig maçlarını.