GSC Haber Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Hakemi Yasin Kol Oldu

Şerefsizler.

Hükümet Feneri şampiyon yapmak için her şeyi yapıyor. Galatasaray taraftarı buna karşı çıkmazsa yazıklar olsun.

Hepimiz yasin diyor ama esas mac gunu hic reaksiyon vermeyen takim görürsek herkes yasini unutur.

İyi yapıyorlar böyle sünepe yönetime başkana az bile ! 1 aydır yazıyoruz biz burada bu beyinsizler tek kelime açıklama yapmadı. Şimdi yalandan nağmeler iş işten geçti. Doğranıp kaybedersek dursun o dakika defol ! Akp yalakası ekibinle birlikte !

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşeyi bir kenara bıraktım.. Bizim yönetimin pasifliğini, basiretsizliğini, TFF nin başındaki adamın düşmanlığını, FB maçı olmasını..

Bu adam gerçekten kötü bir hakem.. Hakem bile denemez.. En fazla BAL'da, 3.ligde hakemlik yapabilecek kapasitede bir hakem..

Adam kayırmanın, uzayan kol bizden olsun avamlığının dibi artık bu..

Öyle başa böyle tarak bom boş başkan ve yönetim olursa istediklerini yaparlar sende sesini çıkaramazsın. Geçmiş olsun derbiden sonraki samsun maçına en az beş eksikle çıkarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yasin Kol'un yönettiği maçlarda penaltı sayıları.

🔸 Fenerbahçe lehine 5 penaltı
🔸 Galatasaray lehine 0 penaltı

Takımın hırslanıp onların içinden geçeceğini düşünmek isterim ama kocaeli maçında ne kadar hırslı olduklarını gördük maçtan umudumu kaybettim artık ligi izleyesim de gelmiyor

Takımın hırslanıp onların içinden geçeceğini düşünmek isterim ama kocaeli maçında ne kadar hırslı olduklarını gördük maçtan umudumu kaybettim artık ligi izleyesim de gelmiyor
Bence derbi farklı olur Osimhen den ümitliyim ben sahada isyan eden karakter koyan adam yoktu haftalardır

Böyle pısırık aciz yönetime müstehak. Mhk ve Federasyonun yerinde olsam her maça veririm böyle yönetim oldukça.

Geri
Üst Alt