GSC Haber Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Hakemi Yasin Kol Oldu

Daha oncede soylemistim yasin fenerli degil bence ,anadolu maçlarını bile rezalet yöneten birisi ,maci normal yönetiyor birsure sonra mutlaka saçmalıyor ozellikle var da kötüyse

Bunun böyle olacağı haftalar öncesinden belliyken konuşmazsan ortalığı ayağa kaldırmazsan şimdi konuşmanın da anlamı yok ilişkileri askıya almışmış çok da umurlarında adamların iş işten geçtikten sonra ne yaparsan yap gerek takımın bitikliği gerek hocanın hali gerek yasin kol faktörüyle beraberlik galibiyet gibi gelir bana

Resmen Fener'e "vur kır parçala bu maçı kazan" tezahüratı yapmış TFF açık açık...

geçen bjk maçında 40 metreden penaltı vermişti bu hafta sonu rekorunu kırıp 80 metreden penaltı çalacak kendisi!!

Abi hala "ters psikoloji" "bu sefer bize penalti verir" diye söyleyenler var aklim almiyor. Beyler Ali Koc Federasyon Baskaninin yaptigi sunumdan ve agzi acik dinlediginden bahsetmedi mi? Sizce o sunum´un basligi "Türk Futbolunu nasil güzellestiriz " miydi? Bu sene Galatasarayi dograyacagiz, iceriye adam soktuk sunumuydu! Abi hic mi igilenmiyorsunuz futbolla. Ilk devre oynanan Göztepe-Fenerbahce macini izleyin ve bir takimdan alinip diger takima nasil mac verilir görün. Bunlar göz göre göre oprasyon cekiyorlar bu sezon. Hala Polyanacilik oynuyorsunuz. Size degil 40 dakika, 140 dakika faul calinmamasi müstahak!

hacıosman VAR ve AVAR a erkan engin emre malok davut dakul u verip altın vuruş yapacak!

Resim

Resim

Resim

Resim

Yonetimin bu durumu kabul edip etmemesi, protesto edip etmemesi, kusup kusmemesi,... hicbir sey ifade etmiyor bu saatten sonra. Bu yonetimin her bireyi, bir daha hicbir Galatasaray iktidarinda yer almayacaktir, almamaludir.

Suclu da, hain de, dusman da TFF degil mevcut Galatasaray yonetimidir.

Geçmiş olsun
Göz göre göre ligin başından beri yaptıklarını bu maçla tamamlayacaklar
Zorla fenri kazandırıp şanpiyon yapacaklar
Ya da berabere bitirtip trabzonu
Bize bırakmayacakları %100 kesin
Buralara gelene kadar hiçbir ağırlık koyamayan yönetim sınıfta kaldı

Geri
Üst Alt