Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
Şampiyonluk modunu açtığı için hemen dönüş yapacak kral. Sen bizim kalbimizin sahibisin adamın dibisin Muslera 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum senın goruslerıne icgörüne güvenirim sence sonuc neorda ayagına vursa senin,benim ayagım da acır.her seyde kırılma,kopma aranmaz
incinme ve ödemdostum senın goruslerıne icgörüne güvenirim sence sonuc ne
evet dostum bi sargı ve kremle gecilecekincinme ve ödem
Yorumun moral oldu abi, yarın güzel bir haber alırız inşAllah.Hastaneye götürmemelerinin sebebi kesin kırıktan şüphelenmedikleri içindir parçalı bir kırık şüphesi olsaydı direk gider zaten öyle bir durumda bırak sezon sonu gelecek sezon ortasına kadar kaçırırdı.
Dua edin inşallah sadece kemik ödemi ile yırtacağız. Geçmiş olsun Muslera
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doktor bey en kötü ihtimal kaç hafta olmaz?Hastaneye götürmemelerinin sebebi kesin kırıktan şüphelenmedikleri içindir parçalı bir kırık şüphesi olsaydı direk gider zaten öyle bir durumda bırak sezon sonu gelecek sezon ortasına kadar kaçırırdı.
Dua edin inşallah sadece kemik ödemi ile yırtacağız. Geçmiş olsun Muslera
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim hala ilk tahminim eklem iç kısmında ayrışma göstermeyen bir kırık çıkabileceği yönünde genelde ben en kötüsünü düşünürüm ama inşallah öyle olmayacak diye de ümit ediyorumYorumun moral oldu abi, yarın güzel bir haber alırız inşAllah.
İnşAllah abi, tadımız kaçmaz umarım.Benim hala ilk tahminim eklem iç kısmında ayrışma göstermeyen bir kırık çıkabileceği yönünde genelde ben en kötüsünü düşünürüm ama inşallah öyle olmayacak diye de ümit ediyorum
Kırık ya da çatlak olsa X-rayde çıkardı demek ki değil çok şükürKırık olsa belli olurdu herhalde.