Galatasaray: "Fernando Muslera’nın durumu yapılacak tetkikler sonrasında belli olacaktır"

İnşallah ciddi birşey yoktur, 2 hafta Okan idare eder artık.
Bu iki oldu ofsayt tan sakatlandı Muslera.
Keşke bıraksa gol olsa sonra ofsayt çalsa.

biz zaten mraniye maçı hariö onuda rakibi küçümsemeye veriyorum akan oyunda rakibe gol şansı pek vermiyoruz sıkıntımız duran toplarda Musleram dönene kadar korner falan çalışmamız lazım bence.

Bende cok sakatlandim ozellikle tarak kemigime basilmisti dedim kesin kirildi nasil bir agri basamadim bile hastaneye gittik kirik yok odem ve sislik bir hafta basmayacaksin denildi 1 hafta gecmeden basabildim

Profesyonel futbolcu kirik oldugunda agridan duramazsin direk hastaneye goturup agri kesici verilip mr cekilir ameliyat planlamasi yapilir ciddi birsey yok bundan eminiz artik kirik olsa ayakkabisini bile giymez giydirmzler

lütfen bir şey olmasın, şu an hiç zamanı değil

Bende cok sakatlandim ozellikle tarak kemigime basilmisti dedim kesin kirildi nasil bir agri basamadim bile hastaneye gittik kirik yok odem ve sislik bir hafta basmayacaksin denildi 1 hafta gecmeden basabildim

Profesyonel futbolcu kirik oldugunda agridan duramazsin direk hastaneye goturup agri kesici verilip mr cekilir ameliyat planlamasi yapilir ciddi birsey yok bundan eminiz artik kirik olsa ayakkabisini bile giymez giydirmzler

Darbeli sakatlıklarda en çok etkilenen bölgeler özellikle diz kapağı ve ayak iç ve dış kısmında malleolus dediğimiz kemik kısımları inanılmaz ağrı yapar.

Zaman zaman görürsünüz diz çarpışmalarında iki oyuncu da yerde iki büklüm kıvranırlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla üstat benim de halısahada ayağım kırılmış hastaneye yürüyerek gittiydim maalesef çünkü ağrımadi o kadar

Geri
Üst Alt