İnşallah ciddi birşey yoktur, 2 hafta Okan idare eder artık.
Bu iki oldu ofsayt tan sakatlandı Muslera.
Keşke bıraksa gol olsa sonra ofsayt çalsa.
Bu iki oldu ofsayt tan sakatlandı Muslera.
Keşke bıraksa gol olsa sonra ofsayt çalsa.
Ayakkabisini giyebilmesi iyi. Bu umutlandirdi beni
Umarim yirtik falan yoktur bileginde.Ayakkabisini giyebilmesi iyi. Bu umutlandirdi beni
Yirtiklik durum yok bence, darbeye bagliydi cünkü. Belki bi zedelenme felanUmarim yirtik falan yoktur bileginde.
Bende cok sakatlandim ozellikle tarak kemigime basilmisti dedim kesin kirildi nasil bir agri basamadim bile hastaneye gittik kirik yok odem ve sislik bir hafta basmayacaksin denildi 1 hafta gecmeden basabildim
Profesyonel futbolcu kirik oldugunda agridan duramazsin direk hastaneye goturup agri kesici verilip mr cekilir ameliyat planlamasi yapilir ciddi birsey yok bundan eminiz artik kirik olsa ayakkabisini bile giymez giydirmzler
Valla üstat benim de halısahada ayağım kırılmış hastaneye yürüyerek gittiydim maalesef çünkü ağrımadi o kadarBende cok sakatlandim ozellikle tarak kemigime basilmisti dedim kesin kirildi nasil bir agri basamadim bile hastaneye gittik kirik yok odem ve sislik bir hafta basmayacaksin denildi 1 hafta gecmeden basabildim
Profesyonel futbolcu kirik oldugunda agridan duramazsin direk hastaneye goturup agri kesici verilip mr cekilir ameliyat planlamasi yapilir ciddi birsey yok bundan eminiz artik kirik olsa ayakkabisini bile giymez giydirmzler